Ο μεγάλος στόχος για τον τραπεζικό δείκτη και την αγορά…

Ο μεγάλος στόχος για τον τραπεζικό δείκτη και την αγορά…

Xθες είχαμε αναφερθεί στη γνωστή «μάχη» του ΓΔ για τη διπλή παραμονή υψηλότερα των 840 – 850 και 860 μονάδων. Μια παραμονή η οποία θα φέρει την αγορά και πάλι στα όρια των καθοριστικών αντιστάσεων των 890 – 900 μονάδων.

Παράλληλα όμως με τη «μάχη» του ΓΔ., πιθανόν ακόμη πιο σημαντική για την πορεία όλης της αγοράς και σίγουρα για την πορεία των τραπεζικών μετοχών είναι η «μάχη» του τραπεζικού δείκτη με τα επίπεδα των 780 – 790 μονάδων (ο δείκτης έκλεισε χθες στις 793,97 μονάδες, -1,34%). Μια μάχη η οποία έχει επαναληφθεί πάρα πολλές φορές τους τελευταίους μήνες (έχουμε αναφερθεί στο www.greekfinanceforum.com).

Οριστική λοιπόν διάσπαση αυτών των αντιστάσεων, θα έβαζε τον τραπεζικό δείκτη (τραπεζικές μετοχές) σε ένα νέο ανοδικό trend, με σημαντικά περιθώρια κέρδους. Είναι χαρακτηριστικό πως σε αυτό το σενάριο, οι επόμενες αντιστάσεις είναι στα επίπεδα των 830 – 840 και 850 – 860 μονάδων. Και μάλιστα διάσπαση και αυτών των αντιστάσεων, θα οδηγήσει το δείκτη σε επίπεδα υψηλότερα των 900 μονάδων!

Με ότι αυτό σημαίνει για τη συνολική πορεία της αγοράς, αφού πλέον θα μιλούσαμε για την οριστική διάσπαση των 890 – 900 μονάδων του ΓΔ….. (με την αγορά να μπαίνει σε ένα νέο ανοδικό trend).

http://www.greekfinanceforum.com/hunterfiles/

Print Friendly, PDF & Email