Ο Μαρινάκης φτιάχνει το “MegaOne” – Τα βήματα για να ξεπεραστούν τα προβλήματα με το λογότυπο

Η πρώτη πράξη στο σενάριο «δημιουργία νέου καναλιού» είναι γεγονός, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης όχι μόνο έχει καταθέσει στο ΕΣΡ φάκελο και εγγυητική επιστολή για τηλεοπτική άδεια, αλλά προχωρά και με γρήγορα βήματα στην εφαρμογή του σχεδίου του.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έχει βρει ήδη και τις εγκαταστάσεις του νέου του καναλιού, που δεν είναι άλλες από αυτές στην οδό Αγίας Παρασκευής, στο Μπουρνάζι  , εκεί από όπου έβγαινε το Alter. Το κτίριο θα ανακαινιστεί, ενώ αναμένεται την πόρτα του να περάσουν πολλοί δημοσιογράφοι από το πάλαι πότε μεγάλο κανάλι, το Mega.

Ο επιχειρηματίας θα δώσει μάχη στον πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος, για να διεκδικήσει την ταινιοθήκη του Mega, το αρχείο των ειδήσεων και το λογότυπο του σταθμού κάτι που θα του επιτρέψει να χρησιμοποιεί το όνομα Mega που όπως είναι φυσικό θα δώσει άλλη δυναμική και θα του δώσει το δικαίωμα το λογότυπο του νέου σταθμού του Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι «Μega One».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρα με προσεκτικά βήματα στο σχέδιο αυτο καθώς παρόμια προσπάθεια του Βρυώνη να κατοχυρώση τον τίτλο «MegaOne» είχε πέσει στο κενό  καθώς Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης την απέρριψε, αναφέροντας στο έγγραφό του ότι είναι μεγάλη η ομοιότητά του με το Mega, το οποίο μαζί με τα παράγωγά του είναι κατοχυρωμένο (φυσικά) από την Τηλέτυπος Α.Ε.

 

 

Print Friendly, PDF & Email