Ο Κυριάκος τους διαπόμπευσε κανονικά και με το νόμο- Έβγαλε στο πλυσταριό την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία τους

  • Ο Κυριάκος παρέδωσε στη χλεύη του κοινού τους δυνάστες του- Ο εσμός των εκδοτών και δημοσιογράφων του Μένουμε Σπίτι.

Ακόμη και για να διαπλεκόμαστε πρέπει να έχουμε πατρίδα. Πρέπει να υπάρχει η Ελλάδα για να μπορούμε να διαπλεκόμαστε. Κι όπως πάμε δεν φαίνεται ότι θα ισχύει σε βάθος χρόνου το περίφημο η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Τη σκοτώσαμε την αγελάδα. Μία χούφτα διαπλεκόμενοι, στο σύνολο του πληθυσμού, κατασπάραξαν σαν ύαινες-και συνεχίζουν-ότι είχε να δώσει αυτή η χώρα. Παρέα με τους γνωστούς σεσημασμένους στα ΜΜΕ οι οποίοι παρότι μετριότητες, ολίγιστοι και δημοσιογραφικά ανύπαρκτοι, λεηλατούν με βουλιμία ότι κινείται.

Και πάνω στο άγχος και στη κορύφωση της βουλιμίας τους, σκάει ένας καρκίνος και είτε πεθαίνουν, είτε τον παλεύουν και αναρωτιούνται (τότε) εάν άξιζε τον κόπο όλη αυτή η βουλιμία και το βρώμικο παιγνίδι.

Γι΄αυτό και ο Κυριάκος έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ποσά που πήραν τα ΜΜΕ από την διαβόητη καμπάνια Μένουμε Σπίτι.

Την έδωσε σε μία προσπάθεια απεγκλωβισμού από τους εκδότες και δημοσιογράφους που τον πίεζαν με βουλιμία για να εξασφαλίσουν ανταλλάγματα της στήριξης που του παρείχαν.

Ηταν δεν τόσο εμετικοί, κόλακες, απειλητικοί και ανθρωπάκια με αποτέλεσμα και οι άνθρωποι του Μαξίμου να μπουχτίσουν και να τους βγάλουν στη σέντρα.

Ηταν μία κίνηση απελευθέρωσης από τον εσμό των παρασίτων με τις πλασματικές επισκεψιμότητες, των δήθεν εκατομμυριούχων. Στη πραγματικότητα ο Κυριάκος τους παρέδωσε στη χλεύη του κοινού ώστε να ξεμπερδεύει με τους άπληστους αφού πρώτα τους διαπομπεύσει. Γιατί για διαπόμπευση πρόκειται. Με το πρόσχημα ότι τον στήριξαν κόντρα στους εξίσου βουλιμικούς πειρατές του Σύριζα απαιτούσαν χρήμα, περισσότερο χρήμα.

Χρήμα που καταλήγει σε εκμαυλισμό, σε κόκα, σε ψυχιάτρους, στο βούλωμα της τρύπας των χρεοκοπημένων μαγαζιών τους που δεν τα διαβάζει κανείς.

Ο Κυριάκος τους διαπόμπευσε κανονικά και με το νόμο. Έβγαλε στο πλυσταριό την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία τους.