Ο Κόκκαλης αγοράζει τηλεοπτικό σταθμό

Η οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη και συγκεκριμένα ο γιος του, Κωνσταντίνος Κόκκαλης ακούγεται ότι είναι πίσω από την «αναζωογόνηση» του τηλεοπτικού σταθμού KONTRA.

Το ενδιαφέρον στοιχείο ως προς τη χρηματοδότηση του καναλιού που από τις αρχές Μαίου θα προχωρήσει σε ένα ισχυρό «λίφτινγκ» σε όλα τα επίπεδα, δηλαδή από την εκπεμπόμενη εικόνα, το πρόγραμμα, εως τα πρόσωπα… φέρεται να είναι ισχυρός επιχειρηματικός κολοσσός με μεγάλη δραστηριότητα στην ελληνική αγορά που εμμέσως συνδέεται με την οικογένεια του ιδρυτή του ομίλου εταιριών της INTRACOM.

Οι αλλαγές στο κανάλι είναι σε γνώση του Μαξίμου, αφού στόχος είναι ο σταθμός να βοηθήσει επικοινωνιακά το κυβερνητικό έργο πηγαίνοντας προς τις εκλογές.

Έτσι όπως είναι ήδη γνωστό σημαντικό ρόλο στην αναμόρφωση του σταθμού και στην ουσία στο ξανα στήσιμο του, έχει αναλάβει ο Σταμάτης Μαλέλης ο οποίος καθημερινά εργάζεται για το νέο δελτίο και τις υπόλοιπες εκπομπές που θα ενισχύσουν το νέο πρόγραμμα. Μάλιστα όπως έχει γραφτεί την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα αναλάβει ο δημοσιογράφος Γ. Μελιγγώνης που θα πλαισιώνεται απο ισχυρή ομάδα σχολιαστών. Ενώ το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου – εκτος απροόπτου θα αναλάβει, παρουσιάστρια που είχε θητεύσει στο σταθμό.

Print Friendly, PDF & Email