Ο Γιούργκεν Κλοππ νοιώθει σαν «την πρώτη μέρα στο σχολείο»

Το μεγαλύτερο και ακριβότερο πρωτάθλημα του κόσμου, η αγγλική Premier League, δεν έχει ακόμα οριστικοποιήσει αν και πότε θα επανεκκινήσει. Πιθανότερη ημερομηνία είναι η 19η Ιουνίου, αν δεν προκύψουν κι άλλα απρόοπτα, όπως για παράδειγμα η αντίδραση αρκετών ποδοσφαιριστών. Οι ομάδες πλέον ξεκίνησαν τις προπονήσεις έστω και σε μικρά γκρουπ.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας τους, δύο και πλέον μήνες μετά το lockdown ήταν και ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοππ. Ο Γερμανός τεχνικός δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή, δηλώνοντας ότι ένοιωσε όπως «την πρώτη μέρα στο σχολείο».

«Ξύπνησα νωρίτερα από το συνηθισμένο, και μετά συνειδητοποίησα: είναι η πρώτη μέρα», είπε ο Κλοππ. «Είμαστε έτοιμοι και είναι πολύ ωραίο να επιστρέψω. Τα παιδιά έχουν καλή διάθεση, υπάρχει πολύ γέλιο.»

Οι οπαδοί των «Κόκκινων» περιμένουν με αγωνία την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αφού η ομάδα τους προηγείται με 25 βαθμούς διαφορά της δεύτερης Μάντσεστερ Σίτυ και η κατάκτηση του τίτλου θεωρείται δεδομένη. Ανησυχίες υπάρχουν για την κατάσταση των παικτών, μετά από μια τόσο μακρά διακοπή, αλλά ο Κλοππ φρόντισε να τις καθησυχάσει: «Οι οπαδοί μας δεν χρειάζεται να ανησυχούν: τα αγόρια είναι σε καλή κατάσταση» δήλωσε χαρακτηριστικά.