Ο έρανος υπέρ του άπορου Αντώνη Παπαδημητρίου – Ο Κασιδιάρης τους μάρανε

Ερανος για τον Παπαδημητρίου

Τώρα που πλησιάζουν οι άγιες μέρες του Πάσχα, οι φιλανθρωπικές πράξεις έχουν ιδιαίτερη αξία. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να οργανώσουμε έναν έρανο υπέρ του άπορου Αντώνη Παπαδημητρίου, Προέδρου του Ιδρύματος Ωνάση. Κάποια εκατομμυριάκια που εξασφάλισε με φωτογραφική τροπολογία που είχε διακομματική κάλυψη δεν φτάνουν με τίποτα για να καλύψει τις ανάγκες του. Γιατί να τρέχει ο άνθρωπος στο Λιχτενστάιν αναζητώντας ενίσχυση από τους λογαριασμούς του Ιδρύματος όταν όλοι μαζί μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα του;

Με ριζοσπαστικό προσανατολισμό

Πολυσυλλεκτικό και ριζοσπαστικό είναι το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Έκπληξη αποτελεί η συμμετοχή στο ευρωψηφοδέλτιο του Δημήτρη Πλουμπίδη που είναι γιός του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς, Νίκου Πλουμπίδη. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέφυγε να συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο πρόσωπα από τον χώρο της λεγόμενης Κεντροαριστεράς, προφανώς για να μην αλλοιωθεί ο ριζοσπαστικός χαρακτήρας του κόμματος.

Τζάμπα προσωπικό στους Δήμους

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως ότι λίαν συντόμως οι δήμοι θα έχουν τη δυνατότητα να απασχολούν χιλιάδες εργαζόμενους και μάλιστα δωρεάν. Με την αναμόρφωση της νομοθεσίας η κύρια ποινή για βαριά πλημμελήματα που τιμωρούνται από τρία έως πέντε χρόνια φυλακή θα είναι η παροχή κοινωνικής εργασίας. Όπως αντιλαμβάνεστε, οι δήμαρχοι θα γίνουν κάτι σαν τον Αραβαντινό, αφού θα διαχειρίζονται χιλιάδες κρατούμενους που είναι υποχρεωμένοι να προσφέρουν κοινωνική εργασία.

Ο Κασιδιάρης τους μάρανε

Ανησυχούν στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία για το ποσοστό που εξασφαλίζει δημοσκοπικά ο Ηλίας Κασιδιάρης στον δήμο της Αθήνας. Τρέμουν το ενδεχόμενο να αποκτήσει ρόλο ρυθμιστή αφού ισχύει το σύστημα της απλής αναλογικής. Βέβαια το πρόβλημα δεν είναι αν ο Κασιδιάρης πάρει ένα ποσοστό της τάξεως του 13% όταν σχεδόν σε όλη την Ευρώπη το μαύρο μέτωπο σαρώνει. Η Ελλάδα είναι η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα στην οποία τα ποσοστά της Ακροδεξιάς παραμένουν καθηλωμένα σε ακίνδυνα επίπεδα.

Πολύς ντόρος για τον Δρομέα

Πολύς ντόρος έγινε για τον «Δρομέα» του Κώστα Βαρώτσου που έχει μετακομίσει εδώ και χρόνια στην πλατεία απέναντι από το Χίλτον. Όταν είχε τοποθετηθεί το γυάλινο δημιούργημα στην πλατεία Ομονοίας, κάποιοι μίλησαν όχι και με τόσο κολακευτικά λόγια για τον δημιουργό. Τώρα έρχεται στην επιφάνεια και πάλι ο Δρομέας, γιατί ο Βαρώτσος ισχυρίζεται ότι του ζήτησαν να τον ανταλλάξουν με το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που βρίσκεται στα Σκόπια. Βέβαια η υπουργός Πολιτισμού διαψεύδει, αλλά ο Βαρώτσος επιμένει να συντηρεί το θέμα.

Κατηγορία
Print Friendly, PDF & Email