Ο εκνευρισμός Βακάκη για τον “λάθος τρόπο” λειτουργίας της αγοράς – Κλείνει ξανά τα Jumbo

Δεν πρόλαβε να ανοίξει τις πόρτες των καταστημάτων του ο Απόστολος Βακάκης και λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα με νέα ανακοίνωση αναστέλλει τη λειτουργία τους.  

H διοίκηση της Jumbo αφού αναφέρει πως στηρίζει χωρίς καμία επιφύλαξη την Ελληνική Κυβέρνηση βάλει κατά των επιλογών του Υπουργείου Ανάπτυξης για τις μεθόδους click inside και click away χαρακτηρίζοντάς τες μη φιλικές προς τους πελάτες και δεν επιτρέπουν στην εταιρεία να λειτουργήσει σωστά.

Στο πλαίσιο αυτό η Jumbo σημειώνει ότι προχωρά σε νέα αναστολή της λειτουργίας των καταστημάτων της σε Αττική, Πάτρα και Χαλκίδα, από αύριο, Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, και μέχρι την επέκταση της μεθόδου click inside σε όλο το εύρος των προϊόντων της.

Η ανακοίνωση της Jumbo:

“Μετά την ανακοίνωση του νέου πλαισίου λειτουργίας του λιανεμπορίου στις “κόκκινες” περιοχές της χώρας με τις μεθόδους click inside και click away, η αρχική μας πρόθεση ήταν να μην λειτουργήσουμε τα καταστήματα Jumbo στις περιοχές αυτές. Λαμβάνοντας όμως υπόψη τα παράπονα των πελατών μας και το συμφέρον των εργαζομένων της Jumbo και της εθνικής οικονομίας, αναθεωρήσαμε την αρχική μας πρόθεση και καταβάλαμε μια προσπάθεια να λειτουργήσουμε τα καταστήματά μας με τον ίδιο πρακτικά τρόπο με τον οποίον λειτουργεί και η υπόλοιπη αγορά.

Δυστυχώς, η εφαρμογή του νέου πλαισίου στα καταστήματα της Jumbo αποδεικνύεται τελικά μη φιλική προς τους πελάτες μας, δεν μας επιτρέπει εν τοις πράγμασι να λειτουργούμε με τον τρόπο που συμβιβαστικά επιλέξαμε, και, επιπλέον, ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκληφθεί ως μια προσπάθεια άμεσης ή έμμεσης καταστρατήγησης των επιλογών της Ελληνικής Κυβέρνησης, την οποία παγίως στηρίζουμε χωρίς καμία επιφύλαξη.

Με λύπη προχωρούμε λοιπόν σε νέα αναστολή της λειτουργίας των καταστημάτων Jumbo στις “κόκκινες” περιοχές (Αττική, Πάτρα και Χαλκίδα) από αύριο, Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, και μέχρι την επέκταση της μεθόδου click inside σε όλο το εύρος των προϊόντων μας.