Ο Δημήτρης Κουφοντίνας στο νοσοκομείο Λαμίας… και ένα μικρό σχόλιο

Επιπλοκές στην υγεία του από την απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 8 Ιανουαρίου… Στο Νοσοκομείο Λαμίας διακομίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (16/1) από τις Φυλακές Δομοκού, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο πολυισοβίτης Δημήτρης Κουφοντίνας.


Ο καταδικασμένος για τα εγκλήματα της «17Ν» Λουκάς, έχει ξεκινήσει απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου, ως πράξη «προσωπικής συνέπειας και ατομικής αξιοπρέπειας», για την αιφνιδιαστική μεταγωγή του στις Φυλακές Δομοκού.

Όπως έχει αναρτηθεί σε πολλά μπλοκ του αντιεξουσιαστικού χώρου ο 62χρονος σήμερα Κουφοντίνας, είναι αρκετά καταβεβλημένος και η υγεία του βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας της απεργίας πείνας.

Φαίνεται ότι αξιολογήθηκε η διακομιδή του στο γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, ωστόσο το ρεπορτάζ του LamiaReport αναφέρει ότι υπήρξε εισαγγελική εντολή, επειδή ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε παροχή βοήθειας έως ότου εισακουστεί το αίτημά του για μεταγωγή στον Κορυδαλλό. Η μεταφορά του στο ΓΝ Λαμίας έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα με την παρουσία πολλών αστυνομικών της ΔΑ Φθιώτιδας.
ΠΗΓΗ: LAMIA REPORT

ΣΧΟΛΙΟ DP: Ευχόμαστε ανθρώπινα να επιζήσει. Εάν όμως ερχόταν το μοιραίο, αναρωτιόμαστε εάν θα υπήρχαν κάποιοι να αναρτήσουν πανό… από την ανάποδη, αυτού που αναρτήθηκε στο πανεπιστήμιο Πειραιώς. Με τα “ερωτήματα” που θέτουν στο πανό τα κ@λόπαιδα που πρεσβεύουν το περιεχόμενό του.

https://www.defence-point.gr/news/o-dim-koyfontinas-sto-nosokomeio-lamias-kai-ena-mikro-scholio