Ο ανιστόρητος Νίκος Παππάς

Ο ανιστόρητος Νίκος Παππάς

Στην εκπομπή της Έλλης Στάη ο Νίκος Παππάς προσπάθησε να παρουσιάσει το ΣΥΡΙΖΑ της Κουντουρά, της Παπακώστα, του Παπαχριστόπουλου και των άλλων “δημοκρατικών” δυνάμεων ως “κορμό” της δημοκρατικής παράταξης.

Προκειμένου μάλιστα να τεκμηριώσει ιστορικά το ανέκδοτο υπενθύμισε στο πανελ, ότι τέτοιοι “κορμοί” υπήρξαν σε κρίσιμες ιστορικές περιόδους η Ένωση Κέντρου και το ΠΑΣΟΚ. Είναι προφανές ότι ο Νίκος Παππάς αν δεν είναι προβοκάτορας είναι ανιστόρητος. Μπορεί βέβαια να επικαλεστεί το νεαρό της ηλικίας, αλλά ακόμα κι αυτό έρχεται σε πλήρη αντίφαση με τις απαρχαιωμένες απόψεις που εκφράζει.

tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseisΟ ανιστόρητος Νίκος Παππάς

Πρέπει λοιπόν να μάθει ο κύριος Παππάς ότι η Ένωση Κέντρου ιδρύθηκε προκειμένου να ανακόψει την άνοδο της ΕΔΑ, και μάλιστα έχοντας επικεφαλής έναν κατ’ εξοχήν αντικομμουνιστή ηγέτη όπως ήταν ο Γεώργιος Παπανδρέου.

Όσο για το άλλο ανέκδοτο, οφείλω να του επισημάνω ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ, μετά την πτώση της χούντας, ώστε να προλάβει την άνοδο της Αριστεράς, που όπως ήταν φυσικό μετά από μια δικτατορία θα είχε ρεύμα. Αυτά τα ολίγα και να διαβάζουμε που και που κανένα βιβλίο.

Easy Writer

Print Friendly, PDF & Email