Ο Άδωνις σε διακοπές με πολυτελέστατο “σκάφος- ίλιγγο” εφοπλιστή και επιχειρηματίες!

Ο Άδωνις σε διακοπές με πολυτελέστατο “σκάφος- ίλιγγο” εφοπλιστή και επιχειρηματίες!

  • Σύμφωνα λοιπόν με το The Best και την εφημερίδα Πελοπόννησος, ο κύριος Γεωργιάδης προ ημερών φιλοξενήθηκε από τον μεγαλοεφοπλιστή, γνωστό ως «βασιλιά των πολυτελών γιοτ« στην Ελλάδα, κύριο Πάρη Δράγνη. Το πολυτελές σκάφος ”O Pari” με σημαία Μάλτας που τον φιλοξένησε, προκαλεί ίλιγγο. Μήκους 95 m και πλάτους 14, είναι ένα από τα ακριβότερα σκάφη στις ελληνικές θάλασσες.

O'PARI Yacht Charter Price - Golden Yachts Luxury Yacht Charter

Στην ίδια παρέα σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ υπήρχαν και επιχειρηματίες αλλά υπήρχε και καλλιτέχνης, όπως συνηθίζεται σε συνάξεις χλιδής και πλούτου. Η τεραστίων διαστάσεων θαλαμηγός, «έκλεισε» κυριολεκτικά τον ορίζοντα στο Ακταίον της Πάτρας, την Τρίτη 18, Αυγούστου στις 9 το βράδυ! Η θαλαμηγός μάλιστα έδεσε αρόδου, διότι λόγω των διαστάσεων της ήταν αδύνατον να αποβίβαση τους επισκέπτες κατά μήκος της ακτογραμμής.

Η ασύλληπτη χλιδή της πολυτελούς θαλαμηγού

Το απρόοπτο κατά την αποβίβαση για το πολυτελές δείπνο

Η παρέα της χλιδής στην οποία συμμετείχε και ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης, επιχείρησαν να επιβιβαστούν στο μήκους 15 m τέντερ του σκάφους, με σκοπό να αποβιβαστούν στην προβλήτα των φεριμπότ στο Ρίο για να δειπνήσουν σε εστιατόριο της περιοχής. Ο εστιάτορας μάλιστα εκστασιασμένος, είχε κανονίσει την μεταφορά τους από την προβλήτα με τρία ταξί! Τελικά δεν τα κατάφεραν. Λόγω του κυματισμού στην προβλήτα, υπήρχε κίνδυνος να βραχούν τα ρούχα των εκλεκτών καλεσμένων, πράγμα ανεπίτρεπτο για ανθρώπους της ελίτ.

Η επιλογή του υπουργού Aνάπτυξης να φιλοξενηθεί στη θαλαμηγό του εφοπλιστή με παρέα επιχειρηματιών και καλλιτέχνη, σχολιάστηκε ιδιαίτερα στην Πάτρα, όπως σχολιάζει το TheBest.gr. Τα ταξίδια με κότερα έχουν «κάψει» πολλούς πολιτικούς στο παρελθόν. Θυμίζουμε την περίπτωση Τσουκάτου πριν κάποια χρόνια. Επιπλέον να θυμίσουμε ότι ο κ. Γεωργιάδης ήταν από τους πλέον επικριτικούς σχολιαστές του Αλέξη Τσίπρα όταν είχε ταξιδέψει με το κότερο της οικογένειας Παναγόπουλου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε παρευρεθεί στα εγκαίνια του υπερπολυτελούς σκάφους στις 27 Ιουνίου 2020 από όπου και το σχετικό φωτογραφικό υλικό. Να σημειώσουμε ότι το επιβλητικό O’ Pari θεωρείται το Megayacht «κόσμημα» της ελληνικής ναυπηγικής.