Oι μπαγάσηδες όλοι το ίδιο είναι- Πάρε τον ένα και κτύπα τον άλλο!

Oι μπαγάσηδες όλοι το ίδιο είναι

Πάρε τον ένα και κτύπα τον άλλο

ΓΙΑ να δείτε σε τι κόσμο ζούμε και με τι… ΘΗΡΙΑ παλεύει, χρόνια τώρα, η χώρα μας θα σας υπενθυμίσουμε μερικά γεγονότα, που σίγουρα και εσείς, σαν και μας, τα γνωρίζετε πολύ καλά, αλλά είτε τα ξεχνάτε είτε δεν τα υπολογίζετε …

ΕΙΜΑΣΤΕ μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης. Ανήκουμε δηλαδή σε μια πάρα πολύ ΙΣΧΥΡΗ συμμαχία και σαν σύμμαχοι, κανονικά θα έπρεπε να υπήρχε μεταξύ όλων μια αλληλεγγύη, μια αλληλοβοήθεια και τα σύνορα όλων των κρατών –μελών της «Ένωσης» να ήταν κοινά και να μην επιτρεπόταν σε κανένα ξένο να τα παραβιάζει.

ΚΑΙ ενώ έχουμε την Τουρκία, ένα κράτος ΕΚΤΟΣ της συμμαχίας, βλέπουμε τα αεροπλάνα της να σουλατσάρουν στον εναέριο χώρο μας που αποτελεί εναέριο χώρο και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κανένας από τους συμμάχους μας δεν διαμαρτύρεται… Όπως κανένας από τους συμμάχους μας δεν διαμαρτύρεται επίσης όταν σουλατσάρουν τα Τούρκικα πολεμικά σκάφη στις Ελληνικές θάλασσες που και αυτές αποτελούν, τα θαλάσσια σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης …

ΚΑΙ όχι μόνο δεν διαμαρτύρονται, αλλά ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ με το κράτος που παραβιάζει και προκαλεί τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης να το κάνουν και… ΜΕΛΟΣ της κοινότητας!..

ΤΟ ΙΔΙΟ ακριβώς συμβαίνει και με το ΝΑΤΟ, όπου η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη, γιατί η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ και παραβιάζει σχεδόν συνεχώς τα σύνορά μιας… συμμάχου υποτίθεται χώρας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ το ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ!!!

ΚΑΙ ερχόμαστε τώρα στους Αμερικανούς. Είναι και αυτοί φίλοι και σύμμαχοί μας και πρέπει να ομολογήσουμε ότι στα οικονομικά προβλήματα που μας έχουν προκαλέσει οι απατεώνες ξένοι τοκογλύφοι δανειστές μας βοηθάνε. Δεν θα έπρεπε όμως να έλεγαν ή μάλλον ΝΑ ΔΙΕΤΑΖΑΝ και αυτοί μπορούν και έχουν και τη Δύναμη να ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ την Τουρκία, να σταματήσει τα… ΣΟΥΛΑΤΣΑ της στον ουρανό και στις θάλασσές μας;

ΜΑΛΙΣΤΑ η Αμερική έχει και πρόσθετο λόγο να είναι μαζί μας. Γιατί στη χώρα μας έχει μια από τις μεγαλύτερες βάσεις της στον κόσμο, στην Σούδα, απολύτως ασφαλή και χωρίς ποτέ να της έχουμε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως εμείς έχουμε το πρόβλημα γιατί στην πραγματικότητα η χώρα μας κάθεται πάνω σε μια ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ, γιατί αν ποτέ, ο, μη γένοιτο, ξέσπαγε πυρηνικός πόλεμος, μια από τις πρώτες χώρες που θα δεχόταν επίθεση με πυρηνικά θα ήταν η χώρα μας για να καταστρέψουν τη μεγάλη πυρηνική βάση των Αμερικανών. Πέραν φυσικά από την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ που είναι πιθανόν να προξενείται στην οικονομία της χώρας μας, αφού λόγω του στενού δεσμού που έχουμε με τους Αμερικανούς – οι οποίοι τόσα χρόνια ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ δεν μας βοήθησαν να λύσουμε, τη δημιουργία του οποίου ανέχθηκαν ή μάλλον «βοήθησαν» τη στρατιωτική επέμβαση του Τούρκικου στρατού στην Κύπρο – χάνουμε πολλά γιατί κάποια κράτη, θεωρώντας μας… Αμερικανάκια, δεν ψωνίζουν από τα δικά μας προϊόντα και δεν επενδύουν και στη χώρα μας!

ΑΣΕ δε που οι Αμερικάνοι δεν μας έχουν πληρώσει ποτέ έστω και μια δραχμή νοίκι για το αβύθιστο αεροπλανοφόρο που τους έχουμε δώσει και βρίσκεται στην ΚΑΡΔΙΑ των επιχειρήσεών τους, σε Μεσόγειο και Μέση Ανατολή…

ΚΑΙ πάμε τώρα στους άλλους φίλους μας, τους ΡΩΣΟΥΣ και στον μεγάλο, πράγματι, παικταρά της διεθνούς πολιτικής σκηνής, τον Πούτιν.

ΚΑΠΟΙΟΙ κατηγορούν τον Τσίπρα ότι έχει κάνει κάποια ΣΤΡΟΦΗ, ότι έχει γείρει το παπόρι λίγο, – πολύ λίγο λέμε εμείς – προς τα δεξιά.

ΔΕΝ μας λέτε, φίλοι αναγνώστες, ο Πούτιν, δεν ήταν όχι μόνο «αριστερός» αλλά και ΑΡΧΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ! Δεν ήταν μάλιστα και μεγάλο στέλεχος της… εγκληματικής KGB; Είδατε… στροφάρα που έκανε και έγινε ΑΡΧΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ; Ξαναμίλησε για κομμουνισμό; Όχι ποτέ! Ούτε για… σοσιαλισμό δεν λέει λέξη ο… παλιόγατος!..

ΜΟΝΟ για μπίζνες και ΄κονόμα μιλάει. Έχει γίνει ο τέλειος καπιταλιστής και τα κατάφερε μάλιστα και ΞΕΠΕΙΝΑΣΕ το λαό του και έχει κάνει τη χώρα του ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Η…. ΣΤΡΟΦΟΥΛΑ του Τσίπρα σας πείραξε; Τι δηλαδή θα σας… πείραζε αν ο Τσίπρας έκανε την Ελλάδα, οικονομική δύναμη σαν την Ρωσία; Σας διαβεβαιώνουμε ότι εμάς δεν θα μας πείραζε καθόλου, όσο μεγάλη στροφή και αν έκανε. Αντιθέτως θα μας ενθουσίαζε και όλοι οι Έλληνες θα τον χειροκροτούσαμε…

ΒΕΒΑΙΑ και ο Βλαδίμηρος είναι…μεγάλος μπαγάσας. Πρώτον γιατί όταν ο Τσίπρας τον ρώτησε στην Αγία Πετρούπολη «αν θα βοηθήσει οικονομικά τη χώρα μας, όχι μόνο του είπε ότι «δεν μπορεί» αλλά από πάνω, έτρεξε και τον… ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ, να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ στην Ευρωπαϊκή Ένωση!!!

ΟΣΟ για το άλλο, το «μυστικό» που… κουτσομπόλεψε στον Ολάντ ότι τάχατες ο Αλέξης του ζήτησε να μας τυπώσει δραχμές, φαίνεται πώς κάποιος «έξυπνος» από τους παρατρεχάμενους του Τσίπρα θα του το ζήτησε, αλλά ο Πούτιν το είπε στον Ολάντ, πρώτον για να του δείξει ότι δεν είχε καμία πρόθεση να βοηθήσει στη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεύτερον, για να «μεσολαβήσει» ο Γάλλος Πρόεδρος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να χαλαρώσουν οι Ευρωπαίοι το εμπάργκο εναντίον της Ρωσίας…

ΤΕΛΙΚΑ όλοι… μπαγάσηδες είναι.

ΟΛΟΙ το συμφέρον τους κοιτάνε μόνο.

ΠΑΡΕ τον ένα και κτύπα τον άλλον.

«Κ»