Ντρίπλα Μελισσανίδη από τις… λίγες (με την ΕΡΤ)- Πως την… έφαγε ο Ιβάν Σαββίδης και έμεινε με το στυλό στο χέρι

Ντρίπλα Μελισσανίδη από τις… λίγες (με την ΕΡΤ)

  • Πως την… έφαγε ο Ιβάν Σαββίδης και έμεινε με το στυλό στο χέρι λίγο πριν τις υπογραφές με την ΕΡΤ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μετέθεσε το πρόβλημα στην επόμενη, αυτή της ΝΔ. Η ΕΡΤ θα δώσει τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για κάθε χρόνο συμβολαίου; Η’ θα τα πάρουν και οι δύο, ή κανείς τους. Αυτό κατάφερε η ΑΕΚ σε μια μεγαλειώδη ντρίπλα του Δημήτρη Μελισσανίδη, που έβαλε τον Ρώσο ομόλογο του στον ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη στα… δίχτυα. Τον Μελισσανίδη μπορείς να τον κερδίσεις, αλλά δεν μπορείς να τον κοροϊδέψεις. Εκεί είναι όλο το παιχνίδι.

Η ΑΕΚ είναι καβάλα στο άλογο. Έχει συμβόλαιο με τη Nova, παίρνει 6,5 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο. Αν πάει στην ΕΡΤ θα πάρει και 1 παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ τώρα δεν έχει τίποτα και προσπάθησε πριν τις εκλογές να πάρει τα… πάντα. Η ΑΕΚ του έβαλε μπλόκο, την ώρα που ο Ολυμπιακός με τον τρόπο που το επιχείρησε δεν μπορούσε να καταφέρει και πολλά.

  • Το πιθανότερο σενάριο με κυβέρνηση ΝΔ και Μητσοτάκη, είναι να κριθεί ασύμφορη η συμφωνία και να ακυρωθεί. Η’ να γίνει έστω μια αντιπρόταση με λιγότερα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
  • Πάντως ακόμη και τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ για την εμπορικότητα και το πόσο κόσμο τους ακολουθεί, αδικεί την ΑΕΚ. Αλλά αυτή είναι η δεύτερη ανάγνωση της εξέλιξης.

Και για να φτάσουμε στο… επιμύθιο. Δεν νοείται η ΕΡΤ να δίνει τόσα μεγάλα ποσά σε Ανώνυμες Εταιρίες που δεν θα τα φέρουν πίσω. Αυτό ίσχυε και τον καιρό που έπαιρναν σκανδαλώδη συμβόλαια ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, ισχύει και τώρα για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Print Friendly, PDF & Email