Νοτοπούλου: Με κανιβάλισαν επειδή είμαι γυναίκα– Έκλαψα και μάλιστα πολύ

Policy Statements of the new Greek Government (Day 3), at the Greek Parliament, in Athens, July 22, 2019. / Προγραμματικές Δηλώσεις της νέας Κυβέρνησης (Μέρα 3η), στη Βουλή, Αθήνα, 22 Ιουλίου, 2019
  • Νοτοπούλου: Με κανιβάλισαν επειδή είμαι γυναίκα – Έκλαψα και μάλιστα πολύ

«Είναι ωμή βία να δολοφονούν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου επειδή είναι γυναίκα, νέα και ασχολείται με τα κοινά»

Για τις επιθέσεις αλλά και τα επικριτικά σχόλια σε βάρος της όλο το προηγούμενο διάστημα μίλησε στην εφημερίδα Espresso η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι την «κανιβάλισαν κανονικά επειδή είμαι γυναίκα».

«Έχω προϋπηρεσία στο bullying. Με κανιβάλισαν κανονικά επειδή είμαι γυναίκα. Έπεσα, σηκώθηκα, μερικές φορές σκοντάφτω ξανά, αλλά κάνω τη δουλειά μου, κοιτάζω τη ζωή μου. Δεν μπορώ να παραδοθώ στις παθογένειες της κοινωνίας μας και στις νευρώσεις καθενός που κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και χυδαιολογεί. Δυστυχώς, αυτό που έχω ζήσει δεν είναι ατομικό θέμα, αλλά συλλογικό. Αφορά πολλές γυναίκες από διάφορα πολιτικά σχήματα», ανέφερε στη συνέντευξή της.

Ερωτηθείσα για το αν τη «λύγισαν ποτέ όλα αυτά τα περίεργα σχόλια διαφόρων» και αν έκλαψε για κάτι τέτοιο, η κ. Νοτοπούλου απάντησε:

«Έκλαψα και μάλιστα πολύ. Ήταν άδικο για εμένα και για τους ανθρώπους μου. Είναι ωμή βία να δολοφονούν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου επειδή είναι γυναίκα, νέα και ασχολείται με τα κοινά. Όσο με στεναχώρησαν τόσο πείσμωνα όμως. Δουλειά σκληρή και χαμηλοί τόνοι είναι η απάντησή μου. Και επαναλαμβάνω, είναι μεγάλη τιμή για μένα που χιλιάδες συμπολίτες μου με εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσω στο ελληνικό Κοινοβούλιο και στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης».

Σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα σημείωσε ότι τον γνώρισε όταν εκείνος έγινε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε ερώτησε για το αν την έχει «μαλώσει», τόνισε ότι «δεν είναι ο μπαμπάς μας για να μας μαλώνει. Πολιτικές συζητήσεις και ζητήματα λύνονται και ενίοτε οι απόψεις διίστανται».

Print Friendly, PDF & Email