Νο.4@4:45μμ- (26/8) Χ.Α: Πολλά εν ολίγοις από τον… Παρατηρητικό- Γίνονται αυτά τα πράγματα; Κι όμως γίνονται… 

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: Τι κι αν δεν κάνει κομάτια; Οποιος θέλει πουλάει σήμερα πολύ κοντά σε ιστορικά υψηλά!!!

  • ΕΤΕ: Μπορεί να οδηγήσει τον παρανοϊκό στις 1000 μονάδες. Να μην ξεχνάμε και τους… γραφικούς φίλους μας, πλακίστα να γίνεται…

ΟΤΟΕΛ: Εξυπακούεται, άλλη κλάση πλέον και με διεθνή στάμπα, διπλής στρώσης.

  • ΜΑΘΙΟΣ: Αξιοπρόσεκτη κίνηση η σημερινή, υπάρχουν αρκετοί μικροεπενδυτές που έχουν θέσεις. Συνήθιζε να ήταν από τα… λαϊκά χαρτιά του Χ.Α.

ΕΛΓΕΚΑ: Ευθυτενής και αγέρωχη, στα 0,4500 αδιαφορεί για τα πάντα γύρω της. Δείχνει να πιστεύει στις δυνάμεις της.

  • TZIΡAKIAN: Αποτιμάται σε 7,6 εκατ.ευρώ, μαζί με τα 3 εκατ. ευρώ της πρόσφατης ΑΜΚ!! Λένε, ότι εκκρεμεί η μεταβίβαση του β’μέρους του πακέτου των μετοχών μετόχων του ομίλου που δεν μετείχε στην ΑΜΚ για τους δικούς του προσωπικούς λόγους.

Και ότι δεν τα βρίσκουν στη τιμή, οπότε δεν τοποθετούνται οι επαίοντες μέχρι να γίνει η ανταλλαγή. Λένε μάλιστα ότι ζητούν οι πωλητές 2,5000 ενώ τους δίνουν 2,3000 ευρώ. Αν όμως γίνει το πακέτο, θα προλάβουν τότε να τοποθετηθούν;;

  • TZIΡAKIAN(Ι): Ανεξαρτήτως των ανωτέρω γραφικοτήτων, η αποτίμηση της εταιρείας  στα 7,6 εκατ. ευρώ είναι απροκάλυπτα ελκυστική. Οι φίλοι μας μικροεπενδυτές καλόν θα ήταν να λάβουν θέσεις, χαμένοι δεν θα βγουν ούτως ή άλλως…

Και ας αφήσουμε τους υπόλοιπους να αναμένουν το πακέτο, τώρα που στα 2,5000 βγαίνει προσφορά και μπορούμε να τοποθετηθούμε πριν γίνει το… πακέτο. Μπορεί δηλ. ο ΤΖΚΑ να αποτιμάται λιγότερο από τον ΜΠΗΤΡΟ(!!!!) ή να απέχει από την ΞΥΛΚ 60%(!!!); και στο 30% της ΣΙΔΜΑ;;; Γίνονται αυτά τα πράγματα; Κι όμως γίνονται…

….

ΦΡΙΓΟ – απάντηση σε αδημονούντα φίλο αναγνώστη: Φυσικά και μπορεί να γίνει… ΙΝΤΡΑΛΟΤ. Και.. μικρή INLOT στη τιμή να γίνει, σας είναι υπεραρκετό αφού τοποθετηθήκατε πρόσσφατα.

  • Ο φίλος σας ο Παρατηρητικός 

Aυτή την φορά ο κόκκινος VKP 


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 

  • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

  • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.