Νο.1 – Στο ΠΙ και ΦΙ – από τον κόσμο του ελληνικού χρηματιστηρίου (13.11.2020)

ΗΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ- BANKS: Σε ημερήσιο είμαστε Long παρόλα αυτά σήμερα δοκιμάζουμε και το εβδομαδιαίο επίπεδο 317 που κατοχύρωση σε κλείσιμο εβδομάδας μας δίνει και εβδομαδιαίο αγοραστικό σήμα

ΗΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ – Από ρεκόρ σε ρεκόρ η Βιοχάλκο, μιας και φαίνεται να έχει και νέα να υποστηρίξει την ήδη πολύ καλή πορεία της. Τα 3,3800 ευρώ είναι πλέον η σημαντική κοντινή στήριξη ενώ ουσιαστικά επόμενα επίπεδα έχει στα 4,0000 και 4,5000 ευρώ. Για ακόμα μία φορά ο όμιλος “τρέχει» το τελευταίο τρίμηνο τους έτους, όπως έγκαιρα εικάσαμε


ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ – ΣΤΗΝ ΝΕΑ πιλοτική υπηρεσία άμεσης χρηματιστηριακής ενημέρωσης

ΕΓΡΑΦΑΝ τα άτομα μέχρι πρόσφατα ότι οι πωλητές είχαν το πάνω χέρι. Που και πως να το αντιληφθούν, ότι το πάνω χέρι το είχαν οι Αγοραστές. Και άντε τώρα να τους το εξηγήσεις.
ΚΟΥΙΖ: Έχει δικό της δίκτυο φαρμακείων, φτιάχνει και φάρμακα…
ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Ο όμιλος εδώ και μερικές εβδομάδες κρατούσε πάνω του την ψυχολογία των επενδυτών. Κυοφορούσε την είδηση και τώρα – σύντομα – θα έχουμε τα γεννητούρια. Μεγάλος ωφελημένος ο ίδιος, μεγάλη κίνηση έβγαλε η γεννησιουργός αιτία (CENER)
ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ και η ΕΛΒΑΛ στην οποία θα γίνει και Πακέτο προκειμένου να αποκτήσει free float τέτοιο που θα της επιτρέψει την είσοδο της στον FTSE25. Φυσικά, πριν κάνει το Πακέτο η τιμή της θα πρέπει να γράφει μπροστά το “2”.
ΜΑΣΟΠ: Στην Χίο γίνονται πράγματα και θαύματα, απλά υπομονή. Πάντως οι μεγαλομέτοχοι δεν πουλάνε, αν και τους προσφέρθηκαν μεγάλα τιμήματα.
…..
CAIROMEZ: Ποιός δουλεύει ποιόν εδώ; Με τιμή εισαγωγής τα 0,1900 ευρώ. Εμείς γνωρίζουμε, αυτοί το ξέρουν;
…..


ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ή μάλλον για κλάματα


ΟΤΟΕΛ (AUTOHELLAS) απάντηση: Η σιωπή μας είναι ακόμη καλύτερα. Ορισμένα άτομα δεν αξίζουν καν να ασχολούμεθα μαζί τους.


ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ (“Εχουμε και φαρμακεία”, αλλά και γερά κονέ) – Η μητρική της εταιρεία με μία κίνηση της μπορεί να αλλάξει τα πάντα…

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

  • Το παρόν δεν αποτελεί σύσταση επενδυτικής στρατηγικής αναφορικά με χρηματοπιστωτικά μέσα ή εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων και δεν περιέχει την οποιαδήποτε γνώμη σχετικά με την παρούσα ή μελλοντική αξία χρηματοπιστωτικών μέσων. Οι πληροφορίες και οι απόψεις στο συγκεκριμένο έγγραφο είναι για ενημέρωση του αναγνώστη και μόνο.

Στο παρόν έγγραφο υπάρχουν πληροφορίες και εκτιμήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αναθεωρηθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου εγγράφου είτε λόγω αναθεώρησης των οικονομικών μεγεθών από τις αρμόδιες αρχές, είτε επειδή οι εκτιμήσεις αναθεωρούνται με βάσει νέες εξελίξεις και τάσεις στις οικονομίες και τις αγορές.

  • Στο παρόν έγγραφο ενδεχομένως να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τον επενδυτικό ορίζοντα+ το προφίλ συγκεκριμένων επενδυτών. Η επένδυση σε ορισμένα χρηματοοικονομικά στοιχεία μπορεί να ενέχει σημαντικούς κινδύνους και κόστος ευκαιρίας.

Οι αναγνώστες του συγκεκριμένου εγγράφου είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι στο να επιβεβαιώνουν την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών καθώς επίσης και να ενημερώνονται για τυχόν αναθεωρήσεις οικονομικών μεγεθών και εκτιμήσεων που λαμβάνουν χώρα.