ΝΟ.( 1 ) – Χ.Α & Markets: Πολλά εν ολίγοις και εν ολίγοις πολλά (12.10.2020)

12.10.2020 – Μέσω της νέας πιλοτικής υπηρεσίας μας πριν την έναρξη της συνεδρίασης – αλλά και κατά την διάρκεια της – θα διαβάσετε αρκετά σχόλια και παρατηρήσεις, ελπίζουμε ενδιαφέροντα.

ΝΕΑ πιλοτική υπηρεσία άμεσης χρηματιστηριακής ενημέρωσης


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.10.2020

No.1 

ΤΙΤC: Οι διορατικοί έχουν αρχίσει να παίρνουν θέσεις εκμεταλλευόμενοι και την υστέρηση της μετοχής. Τον βλέπουν υψηλότερα και κανείς δεν μπορεί να τους δώσει άδικο. Φτιάχνει διαρκώς και η τεχνική εικόνα του.
ΛΑΒΙΦΑΡΜ: Πλαφόν 20% χθες και με συναλλαγές 61 χιλ.τμχ, αλλά με απόδοση άνω του 33% στο 2ήμερο όποιος θέλει πηγαίνει ταμείο, έστω και αν πιεστεί κατά τι. Οψόμεθα.
ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ: Σε όλες τις μετοχές που έχουν βγει στην επιφάνεια τελευταία, βάζουν και βγάζουν δεκάδες χιλιάδες τεμάχια στο διάστημα μεταξύ των call auctions. Φυσικά, δεν πρόκειται για τους market makers. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και δεν χρησιμοποιούν τέτοια κόλπα, γιατί θα εντοπίζονταν πολύ εύκολα. Οι πιο πολλές ζαβολιές γίνονται στην ΔΟΜΙΚΗ και στην ΙΝΛΟΤ.
CAIROMEZZ: Κάποιοι, βαθειά χωμένοι στους insiders, λένε πράγματα και θαύματα για την πορεία του. Δεν συζητούν καν, ότι προσεχώς θα εξακολουθεί να διαπραγματεύεται κάτω από την τιμή εισαγωγής του. Βέβαια, δεν μας λένε το πότε. Αλλωστε, κανείς δεν ξέρει ποτέ τι του ξημερώνει “αύριο”. Εννοείται, ότι θα έχει ενδιαφέρον ο τιτλος με τα ανεβοκατεβάσματα του.
ΑΒΑΞ: Το χθεσινό +10% μας υποχρεώνει να είμαστε προσεκτικοί σήμερα. Δεν τις κυνηγάμε τις τιμές, όταν γίνονται αγριάδες. Αλλαξαν μάλιστα και 426 χιλ. τεμάχια. Προσοχή εδώ, καλύτερα να περιμένουμε. Αλλωστε και να ξεφύγει, πάντα κάτι άλλο θα βρεθεί.
ΑΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ: ΕΛΠΕ1,427 δισ. ευρώ, ΤΕΝΕΡΓ 1,417 δισ. ευρώ, ΜΥΤΙΛ 1,414 δισ. ευρώ και ΕΥΡΩΒ 1,394 δισ. ευρώ.

No.2 

ΕΛΠΕ: Ξεκίνησε η δική τους ανοδική διαφυγή, είχε παραγίνει το κακό αλλά μην περιμένετε σπουδαία πράγματα. Από μετρητά στη τράπεζα πάντως, θα είναι καλύτερα. Ούτε λόγος.
ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Ξεπέρασε τα 10,00 ευρώ για τους πιστούς μετόχους του. Μαζί με το μέρισμα στα 10,3000 τώρα… Ομορφα, σταθερά και μεθοδικά για τους εραστές της ποιότητας που θα γευθούν κι άλλους καρπούς. Οσονούπω και η νέα επιχειρηματική κίνηση. Σε στυλ ΑτΕ, αλλά σε διαφορετικό μετερίζι. Οψόμεθα.
ΚΑΙΡΟΜΕΖ: Αυτά παθαίνουν, όσοι ακούν τους experts της μιζέριας, της ξερόλας και της ασχετοσύνης.
ΛΑΒΙΦΑΡΜ: Πολύ καλή κίνηση, για λίγους μεν, αλλά χορταστική δε…
ΙΝΛΟΤ: ‘Ετσι και τους κάτσει η κίνηση, το γύρισαν το μαγαζί! Και θα το ξανακάνουν SUPERMARKET. Μετοχή που δεν προσφέρεται σε χήρες και ορφανά.

ΤΙΤC: Θα τους βγάλει το λάδι ο τίτλος, αλλά πάλι είναι πολύ προτιμότερος από τα Μετρητά στις Τράπεζες.ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ

12.10.2020 – Αυτοί που λογαριάζουν χωρίς τον κορονοϊό… (του Γιώργου Κράλογλου)