Ν.Παυλάκης (χειρούργος ΝΙΜΙΤΣ): Κάπου πρέπει να μπει φρένο σε αυτού τού είδους την παρανοϊκή ενημέρωση

ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΗ ΜΕ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ – (σσ: παρακάλια δεν χρειάζονται)

Νικόλαος Παυλάκης (χειρούργος “ΝΙΜΙΤΣ”):

  • “ΟΙ ΜΕΘ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ”.
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!

  • Παραθέτω την σχετική ανάρτηση τού εν λόγω γιατρού:
“Έχω ζήσει ως χειρουργός επί 38 χρόνια σε κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών (“ΝΙΜΙΤΣ”).
Ολα αυτά τα χρόνια, λόγω μεγάλου αριθμού βαρέων χειρουργείων που εκτελούνται, το επόμενο βήμα ήταν η μεταφορά των ασθενών αυτών στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ). Στον χώρο αυτό, και επί ομαλών συνθηκών, η είσοδος των συγγενών γινόταν, όπως σε όλα τα νοσοκομεία, σε ορισμένες ώρες και με περιορισμένο αριθμό επισκεπτών.
  • Πολλές φορές ασθενείς στην ΜΕΘ ήταν διάφοροι επιφανείς (πολιτικοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες κλπ). Σχεδόν πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις έκαναν την παρουσία τους οι δημοσιογράφοι, με κάμερες, αλλά ουδέποτε εισήλθε ΚΑΝΕΙΣ στην ΜΕΘ! Και ποτέ δεν βγήκε εικόνα προς τα έξω, παρά τις προσπάθειες και τις πονηριές πολλών εξ αυτών των δημοσιογράφων…
Παραξενεύομαι και εκπλήσσομαι, στην κατάσταση που ζούμε λόγω κορωνοϊού, να έχουν γίνει οι ΜΕΘ πασαρέλες, να σκηνοθετείται η ένδυση και ετοιμασία των δημοσιογράφων και να εισέρχονται με τις κάμερες στους χώρους των μονάδων! Να βιντεοσκοπούν και να τρομοκρατούν με τις εικόνες αυτές στα δελτία ειδήσεων τούς άτυχους τηλεθεατές!..
Απορώ αυτή η τρομολαγνεία σε τι εξυπηρετεί.
  • (Σημείωση Θανάση Γκόρδη: Έχουμε αναλύσει σε τι εξυπηρετεί. Στην χειραγώγηση μέσω τού φόβου, ώστε να πιστέψει ο κόσμος πως μία επιδημία μορφής γρίππης είναι “πανδημία” “φονικού ιού”…)
Αντί να δίνουν κουράγιο στους φοβισμένους τηλεθεατές, τούς δημιουργούν ακόμα περισσότερα ψυχικά και ψυχολογικά προβλήματα. Πιστεύω ότι κάπου πρέπει να μπει φρένο σε αυτού τού είδους την παρανοϊκή ενημέρωση. Θα μπορούσα να πω περισσότερα και βαρύτερα, αλλά δεν είναι τής παρούσης”…
ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΥΛΑΚΗ: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008953097072
….