Νεκρός και ο 23χρονος που αναζητούνταν για τη δολοφονία της φίλης του Γκάμπι Πετίτο

Στον αγνοούμενο φυγά Μπράιαν Λόντρι, τον οποίο οι αμερικανικές Αρχές αναζητούσαν για τη δολοφονία της συντρόφου του Γκάμπι Πετίτο, ανήκουν τα λείψανα που βρέθηκαν σε πάρκο της Φλόριντα, όπως επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του το FBI.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πτώμα του Λόντρι βρέθηκε σε σημείο του πάρκου το οποίο μέχρι πρόσφατα ήταν καλυμμένο από νερό. Σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκαν επίσης το σακίδιο και το σημειωματάριό του.

Η εξαφάνιση της Πετίτο τον περασμένο μήνα, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με αυτοκίνητο μαζί με τον σύντροφό της, έχει συγκλονίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούσαν οι Αμερικανοί τις σαρωτικές έρευνες για να βρεθεί ο 23χρονος.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η Πετίτο είχε πέσει θύμα στραγγαλισμού από ανθρώπινο χέρι. Εκπαιδευμένα σκυλιά τη βρήκαν μέσα στο νερό σε κάμπινγκ Spread Creek στο δάσος Μπρίτζερ-Τίτον, στο δυτικό Ουαϊόμινγκ έπειτα από πολυήμερη αναζήτηση.

Η 22χρονη είχε θεαθεί τελευταία φορά ζωντανή στις 26 Αυγούστου. Η Πετίτο και ο Λόντρι ξεκίνησαν το ταξίδι τους στις αρχές Ιουλίου, από το Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης.

Ο σύντροφός της, ο οποίος μετά την εξαφάνισή της αρραβωνιαστικιάς του, είχε επιστρέψει στο σπίτι του χωρίς να δεχτεί να συνεργαστεί με την αστυνομία, είχε θεωρηθεί από τις Αρχές πρόσωπο ενδιαφέροντος για την εξαφάνισή της. Όταν η Πετίτο βρέθηκε νεκρή, ο Λόντρι εξαφανίστηκε με ένα σακίδιο στην πλάτη.