Νέα βόμβα στο ελληνικό πρωτάθλημα: Τι συμβαίνει και με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Βόλου; (vid)

SUPERLEAGUE / ÂÏËÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)

Ένα πρωτάθλημα που βρωμάει από όπου και αν το πιάσεις. Με τον μανδύα της «εξυγίανσης» και την «σφραγίδα» των ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ που εποπτεύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι απολύτως υπεύθυνες για την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Για τον αρχιδιαιτητή Περέιρα και για διαιτησίες «καρμανιόλες» κατά του Ολυμπιακού, όπως του Φωτιά και του Ευαγγέλου στον Βόλο που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα και το ίδιο το πρωτάθλημα εις βάρος του Ολυμπιακού.

Με τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη να βγαίνει μπροστά και να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα. Ως εδώ! Ο Ολυμπιακός που δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο αυτή την ιστορία αν δεν υπάρξουν άμεσα αλλαγές με την παρέμβαση της ΟΥΕΦΑ.

Ο Ολυμπιακός που έχει απαντήσει με νομιμότητα, στοιχεία και αποδείξεις στο σκοτεινό σύστημα της «εξυγίανσης». Με τις επιστολές σε ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ και Αυγενάκη, με την καταγγελία στην ΕΕΑ για το σκάνδαλο στις σχέσεις Ξάνθη-ΠΑΟΚ που αποκάλυψε το Οne Channel.

  • Aποκαλύψεις για νέο σκάνδαλο

Σύντομα θα έχουμε και αποκαλύψεις για αντίστοιχο σκάνδαλο στο ιδιοκτησιακό του Βόλου. Του διερμηνέα Αχιλλέα Μπέου που όπως φαίνεται απέκτησε σχέση με την ομάδα των 6 δανεικών του ΠΑΟΚ. Του Βόλου για τον οποίο ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο Οne Channel προχώρησε σε αποκαλύψεις:

«Θέλω να δώσω μια σύσταση σε αυτούς που κάνουν κουμάντο στον Ολυμπιακό για το πώς αυτή η ομάδα που είναι καθαρά δημιούργημα του παρασκηνίου, σκανδαλωδώς, μια ομάδα από ένα χωριό της Πιερίας βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στην Γ Εθνική ως Βόλος, στη Β Εθνική ως Βόλος και τώρα στην Σούπερ Λίγκα ως Βόλος να ελέγξουν πραγματικά ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης.

  • Και επειδή δεν πιπιλάμε και το δάχτυλο, ξέρουμε πόσους ποδοσφαιριστές από την Ισπανία, από την Αργεντινή και από την Ελλάδα μετατρέπονται σε τούρμπο και γίνονται ξαφνικά ποδοσφαιριστές οι οποίοι όπως και στον παλιό Βόλο, όταν κάνουν μεταγραφή σε άλλη ομάδα δεν μπορούν να πηδήξουν ένα μέτρο σχοινάκι και μεταβάλλονται σε Μαραντόνα και σε Ρονάλντο. Όλοι είδαμε το οφσάιντ, όλοι είδαμε το πέναλτι, αν πραγματικά υπάρχει κάποιος που έχει μια ποδοσφαιρική αξιοπρέπεια και το τι έγινε στο παιχνίδι αυτό θα το αναδείξει».

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει μέχρι τέλους τον αγώνα για να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και… ενδιαφερόμενο. Όπως ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, στον ξάδελφο του Καλπαζίδη για το «μέχρι τέλους» της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Σε ένα πρωτάθλημα που οι φωνές για τα διαιτητικά εγκλήματα έρχονται από πολλές κατευθύνσεις. Χαρακτηριστική η τοποθέτηση του προέδρου του Πανιωνίου, Χρήστου Δάρα στο One Channel για την φετινή διαιτησία. «Αρνητικότατη η φετινή διαιτησία, σαν Πανιώνιος άλλωστε έχουμε βγάλει σχετικές ανακοινώσεις σε πολλά ματς».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του One Channel