Ν. Κανελλόπουλος (ΤΙΤΑΝ): Θα παραμείνουμε πυλώνας στήριξης της ελληνικής οικονομίας

«Ημέρα “σταθμό” για τον όμιλο Τιτάν αποτελεί η σημερινή και εγγυόμεθα ότι ο όμιλος θα παραμείνει πυλώνας στήριξης της ελληνικής οικονομίας, δημιουργώντας αξία για εργαζόμενους, μετόχους και κοινωνία, συνεχίζουμε μια μακρά πορεία συνεργασίας με το Χρηματιστήριο της Αθήνας, η οποία διαρκεί εδώ και 107 χρόνια».

Αυτά δήλωσε εκ μέρους της διοίκησης της γνωστής τσιμεντοβιομηχανίας ο κ. Νέλλος Κανελλόπουλος, στα πλαίσια της πρώτης συνεδρίασης της Titan Cement International στα χρηματιστήρια των Βρυξελλών, της Αθήνας και των Παρισίων.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΧΑ κ. Σωκράτης Λαζαρίδης τόνισε ότι σήμερα, μεταξύ της εταιρίας και του Χρηματιστηρίου ανανεώνεται μια σχέση 107 ετών και η τριπλή διαπραγμάτευση της μετοχής αποτελεί μια πρόκληση για την ελληνική αγορά, για το πώς θα καλύψει τις ανάγκες της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας.

Τέλος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Χαράλαμπος Γκότσης, εξήρε τις προσπάθειες της εταιρίας να εξασφαλίσει φθηνότερα κεφάλαια σε μια περίοδο που ακόμη και μια μικρή μείωση του κόστους συμβάλλει αποφασιστικά στη διεθνή ανταγωνιστικότητα.

Print Friendly, PDF & Email