Ν. Ηλιόπουλος: «Ο κ. Χρυσοχοΐδης κατάφερε να χάσει δύο καταδικασμένους νεοναζί εγκληματίες»

Ευθύνες στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τη διαφυγή δύο από τους καταδικασμένους για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή επιρρίπτει σε τηλεοπτική δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος.

«Εντός λίγων ημερών ο κ. Χρυσοχοΐδης κατάφερε να χάσει μέσα από τα χέρια του δύο καταδικασμένους νεοναζί εγκληματίες. Τον Γιάννη Λαγό, που ήδη βρίσκεται στις Βρυξέλλες, και τον υπαρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης Χρήστο Παππά» αναφέρει ο Ν. Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας: «Όταν πρόκειται για 14χρονους μαθητές ο κ. Χρυσοχοΐδης γνωρίζει να τους κρατάει μισή εβδομάδα στα κρατητήρια. Όταν όμως έχουμε να κάνουμε με καταδικασμένους νεοναζί, τους οποίους υποτίθεται ότι παρακολουθούσαν και ήταν έτοιμοι να συλλάβουν, η επιχείρηση εξελίσσεται σε μεγαλοπρεπές φιάσκο».

«Περιμένουμε μία ξεκάθαρη απάντηση από τον κ. Χρυσοχοΐδη. Ο Παππάς ξέφυγε κάτω από τη μύτη του γιατί κάποιοι τον βοήθησαν ή γιατί είναι ανίκανος να συλλάβει τον υπαρχηγό των νεοναζί;» καταλήγει η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.