Ν. Ηλιόπουλος: «Για τους Λουδιβίκους του Μαξίμου τα προβλήματα των πολιτών μοιάζουν ξένος κόσμος»

«Το θράσος της κυβέρνησης Μητσοτάκη ξεπερνάει κάθε όριο. Αφού πρώτα μας είπαν ότι δεν θα μειώσουν τον ΕΦΚ για να μην κερδίσουν όσοι “έχουν Καγιέν”, σήμερα ο εκπρόσωπος του κ. Μητσοτάκη είπε στους πολίτες ότι τελικά οι τιμές στη λιανική είναι καλές και δεν χρειάζεται να διαμαρτύρονται» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος.

«Και ας είναι πάλι σήμερα πρωταθλήτρια η Ελλάδα με την ακριβότερη τιμή χονδρικής στα 268 ευρώ, ενώ Ισπανία και Πορτογαλία έχουν 85 ευρώ» σημειώνει και προσθέτει: «Για τους Λουδοβίκους του Μαξίμου τα προβλήματα των πολιτών μοιάζουν σαν ένας ξένος κόσμος. Ούτε τους ενδιαφέρει ούτε θέλουν να τα αντιμετωπίσουν. Να είναι σίγουροι όμως ότι οι πολίτες θα στείλουν τον λογαριασμό στον κ. Μητσοτάκη. Η προοδευτική κυβέρνηση που έχει ανάγκη η κοινωνία θα έρθει και θα φέρει την απαραίτητη πολιτική αλλαγή».

«Τέλος, συνιστούμε στον κ. Οικονόμου να είναι πιο προσεκτικός στις αναφορές του για “παλαιό”, καθώς είναι εκπρόσωπος ενός Μητσοτάκη» καταλήγει ο Ν. Ηλιόπουλος.