Ν. Ηλιόπουλος: «Αποκλειστικά υπεύθυνος ο Κ. Μητσοτάκης για την εξέλιξη της πανδημίας τον χειμώνα»

«Με 1.110 απώλειες τον Οκτώβριο και 421 διασωληνωμένους ο κ. Μητσοτάκης αρνείται την ελάχιστη συνεννόηση» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος.

«Λέει “όχι” στην πρόταση Τσίπρα για κοινής αποδοχής επιστημονική επιτροπή που θα αναλάβει τη διαχείριση της πανδημίας, στην οποία απέτυχε παταγωδώς απαξιώνοντας τους επιστήμονες» δηλώνει συγκεκριμένα, χαρακτηρίζοντας τον κ. Μητσοτάκη «αποκλειστικά υπεύθυνο για την εξέλιξη της πανδημίας τον χειμώνα».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ηλιόπουλου: «Με 1.110 απώλειες τον Οκτώβριο και 421 διασωληνωμένους ο κ. Μητσοτάκης αρνείται την ελάχιστη συνεννόηση. Λέει “όχι” στην πρόταση Τσίπρα για κοινής αποδοχής επιστημονική επιτροπή που θα αναλάβει τη διαχείριση της πανδημίας, στην οποία απέτυχε παταγωδώς απαξιώνοντας τους επιστήμονες. Αντί για ενίσχυση του ΕΣΥ προχωράει σε μείωση δαπανών για την Υγεία κατά 900 εκατ. ευρώ αντί για στοχευμένες δράσεις, ώστε να πειστούν όχι οι αντιεμβολιαστές, αλλά οι συμπολίτες μας που διατηρούν ακόμα επιφυλάξεις για το εμβόλιο, ο κ. Μητσοτάκης σκέφτεται να αρχίσει να στέλνει SMS. Για άλλη μια φορά είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την εξέλιξη της πανδημίας τον χειμώνα».