Μουντιάλ: Από τον «ελεύθερο» ΑΝΤ1 σήμερα όλα τα παιχνίδια

181

Η αδυναμία που παρουσίασε η πολυδιαφημισμένη πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που παρουσιάστηκαν και ουσιαστικά να εκθέσει τον Ομιλο ανάγκασε την διοίκηση να αποφασίσει να μεταδοθούν από τον «ελεύθερο» ΑΝΤ1 παιχνίδια του Μουνιάλ 2022 που αρχικά είχαν προγραμματιστεί για τη συνδρομητική πλατφόρμα και τελικά θα πραγματοποιηθεί η «μεταφορά» όλων των αναμετρήσεων στον ελεύθερο ΑΝΤ1.

Την είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος του σταθμού Γιώργος Τριανταφύλλου στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο οποίος τόνισε πως τα σημερινά ματς θα μεταδοθούν ελεύθερα από τον ΑΝΤ1.

Μπορεί να παραμένει άγνωστο αν αυτό θα ισχύει και για το υπόλοιπο πρόγραμμα της διοργάνωσης του Κατάρ, ωστόσο είναι ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο αυτή τη στιγμή καθώς συνεχίζονται οι συσκέψεις και οι διαβουλεύσεις στον ΑΝΤ1 προκειμένου να βρεθεί λύση για την μετάδοση των αγώνων, εκτός της συνδρομητικής πλατφόρμας, μετά τα προβλήματα που δημιουργηθήκαν.

Μάλιστα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, αυτή την ώρα γίνονται επαφές με τους διαφημιζόμενους για την αναπροσαρμογή των συμφωνιών ενώ μελετάται και το πλάνο αποζημίωσης σε όσους έγιναν συνδρομητές στον ΑΝΤ1+ για τους αγώνες του μουντιάλ.

Το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων του Μουντιάλ του Κατάρ:

12.00: Μαρόκο-Κροατία

15.00: Γερμανία-Ιαπωνί

18.00: Ισπανία-Κόστα Ρίκα

21.00: Βέλγιο-Καναδάς