Μόνο στο πρωτάθλημα της… εξυγίανσης!

Το βράδυ της Κυριακής (17/03) το ελληνικό ποδόσφαιρο γύρισε πολλά χρόνια πίσω, με τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ, να προσθέτουν μία ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ωστόσο, παρόλο αυτά ο ΠΑΟ έκανε ένσταση… Με το ακόμη πιο αξιοπερίεργο να είναι ότι έγινε δεκτή από τον αθλητικό δικαστή, Χριστόφορο Μάρκου (!).

Πραγματικά, πρόκειται για μία απόφαση-ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Μία απόφαση που δεν έχει λογική, επιβραβεύοντας τους χούλιγκανς, οι οποίοι με το έτσι θέλω «μπούκαραν» στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, τα έσπασαν, επιτέθηκαν με μαχαίρι στον πάγκο του Ολυμπιακού… Με τον διαιτητή να κάνει το πασιφανές… Να διακόπτει τον αγώνα στο 70’, θα έπρεπε από το 5’, μετά την επίθεση με μαχαίρι (!) στον πάγκο των Πειραιωτών από χούλιγκαν, αλλά και υπάλληλο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αλλά, στο ελληνικό ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης το πασιφανές δεν είναι τόσο ξεκάθαρο… Θα έπρεπε ο Γερμανός διαιτητής, Φριτζ να περιμένει 60 λεπτά… Να περιμένει, μήπως και οι χούλιγκανς του ΠΑΟ σταματήσουν τις «ομορφιές»…

Βέβαια, ο Φριτζ έχει μάθει αλλιώς, όντας διαιτητής στο γερμανικό πρωτάθλημα και όχι στο ελληνικό της… εξυγίανσης. Και επαναλαμβάνουμε θα έπρεπε νωρίτερα να έχει διακόψει το παιχνίδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ξεκάθαρο ότι θα κάνουν έφεση, προκειμένου να ανατρέψουν τη συγκεκριμένη απόφαση-σκάνδαλο, που δείχνει για ακόμη μία φορά τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης, όπου η λογική πάει περίπατο, όπου η ασφάλεια των παικτών και των ανθρώπων που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο περνάει σε 2η μοίρα. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης, όπου οι τιμωρίες έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά… Στο ελληνικό ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης όπου παίρνονται αποφάσεις που ευνοούν τη βία…

Μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα της… εξυγίανσης!

Και δυστυχώς η συγκεκριμένη απόφαση δεν είναι η πρώτη που προκαλεί αν μη τι άλλο ντροπή. Έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά αποφάσεων-σκάνδαλα, με τους σκοπούς αυτών να έχουν γίνει πλέον φανεροί ακόμη και στους πιο αφελείς, ακόμη και σε όσους δεν έχουν γνώση για το τι συμβαίνει…

Print Friendly, PDF & Email