Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Δεν είστε ο Ανδρέας Παπανδρέου

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το εργασιακό νομοσχέδιο στη Βουλή.

Στην τοποθέτησή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι επανέλαβε «σε μια ομιλία 50 λεπτών τα ίδια και τα ίδια. Είναι προφανές ότι σας την έγραψαν δύο λογογράφοι. Ας συνεννοηθούν και ας κάνει ένας το ρετούς».
Απαντώντας στον κ. Τσίπρα κατά τη δευτερολογία του, ο πρωθυπουργός τού… πρότεινε να του δώσει τον έναν από τους δύο λογογράφους που του χρέωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κύριε Τσίπρα βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την ιστορική σας αποστροφή και την απόπειρα να συγκρίνετε το τι θα συμβεί τις επόμενες εκλογές, με το τι συνέβη την περίοδο 90 – 93. Να σας πω ένα μυστικό; Δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου. Μην εξάγετε τέτοια συμπεράσματα βιαστικά γιατί κινδυνεύετε να διαψευστείτε από τις εξελίξεις» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα, κλείνοντας απάντησε και στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star πως ο κ. Μητσοτάκης δεν κάνει ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε απρέπεια τη δήλωσh του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και απάντησε πως «Δεν θα αναλάμβανα διαχειριστής σε πολυκατοικία που έχετε χτίσει εσείς ως πολιτικός μηχανικός».