Συνεργασία Μητσοτάκη – Τσιόδρα στο Μαξίμου για τα επόμενα βήματα

Στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε το Σάββατο το πρωί με τον Σωτήρη Τσιόδρα με θέμα τα επόμενα βήματα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

Η φωτογραφία απεικονίζει τον πρωθυπουργό στο γραφείο του στο Μαξίμου και απέναντί του τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τη νόσο Σωτήρη Τσιόδρα.

“Σάββατο πρωί. Συζητώντας με τον Σωτήρη Τσιόδρα τα επόμενα βήματα” αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός είχε τηλεδιάσκεψη με τους συντονιστές της εθελοντικής ομάδας Hellas CΟVID-19 3D Printing Supplies.

Οι συντονιστές της ομάδας, Σίμος Κόκκινος και Κωστής Κουτρέτσος, ενημέρωσαν τον Πρωθυπουργό για το πως η τεχνολογία της 3D εκτύπωσης μπορεί να συμβάλει στην παραγωγή μέσων ατομικής προστασίας του υγειονομικού προσωπικού της χώρας, την παραγωγική δυνατότητα της ομάδας αλλά και τις περαιτέρω δυνατότητες της εν λόγω τεχνολογίας σε άλλα υλικά ιατρικού εξοπλισμού. Αναφέρθηκαν επίσης στην καλή συνεργασία τους με το Υπουργείο Υγείας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην προσπάθεια στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας ενώ σημείωσε ότι θα συμβάλλει έμπρακτα στην ενίσχυση της παραγωγικής δυνατότητάς τους.