Μητσοτάκης – Όλες οι καμένες εκτάσεις θα κριθούν αναδασωτέες

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός έκανε δηλώσεις μετά την ενημέρωση, τονίζοντας για ακόμη μια φορά πως βασική προτεραιότητα είναι η αποκατάσταση των πληγέντων. Σύμφωνα με τον ίδιο, δε, όλες οι καμένες εκτάσεις θα κριθούν αναδασωτέες.

«Γίνεται προσπάθεια ώστε να οριοθετηθούν όλες οι φωτιές και να μην έχουμε κάποιο κίνδυνο αναζωπύρωσης. Προτεραιότητα όλες αυτές τις τελευταιές ημερες ήταν πρώτα και πάνω από ολα η προστασία της ανθρώπινης ζωής, όπου ειναι εφικτό η προστασία περιουσιών κυρίως να μην εισέλθει εντός οικισμών και βέβαια η προστασία των κρίσιμων υποδομών πρωτίστως της ηλεκτροδότησης του λεκανοπεδίου. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια και σήμερα είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι χθες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους πληγέντες ότι η αποκατάστασή τους θα είναι η βασική πολιτική μου προτεραιότητα. Όλες οι καμένες εκτάσεις θα κριθούν αναδασωτέες. Θα αλλάξουμε τον τρόπο που δρομολογούμε όλα τα έργα προστασίας» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

«Όταν περάσει αυτό το εφιαλτικό καλοκαίρι, θα στρέψουμε όλοι την προσοχή μας στο να αποκαταστήσουμε και πάλι το φυσικό περιβάλλον» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

 

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro
Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Refresh