Μητσοτάκης: Νέα γκάφα! Έδωσε τη νίκη… στον Τσίπρα! (vid)

«Δεν υπάρχει 13η σύνταξη, υπάρχει ένα επίδομα προεκλογικό. Οι συνταξιούχοι δεν μπορούν να εξαπατηθούν με το επίδομα που δίνεται λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Φιλοδοξία μου είναι να βρω δουλειά στα παιδιά και τα εγγόνια, ώστε να μην χρειάζεται ο συνταξιούχος να δίνει χρήματα στα παιδιά και στα εγγόνια«,  είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχωρεί αυτή την ώρα στο ραδιόφωνο News 24/7.

«Οι πολίτες θα ψηφίσουν για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή. Αν πιστεύουν ότι χρειάζεται μια μεγάλη προοδευτική αλλαγή πιστεύω θα ψηφίσουν τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να την κάνει πράξη. Είμαι απολύτως διατεθειμένος να κάνουμε ανοικτή δημόσια συζήτηση για το τι είναι πρόοδος και τι είναι συντήρηση σήμερα» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «βαθιά συντηρητική δύναμη«, λέγοντας πως «είναι ένα μόρφωμα πουαναρριχήθηκε με λαϊκισμό για να έρθει στην εξουσία και θα κάνει ό,τι πιστεύει ότι χρειάζεται για να παραμείνει«.

Ο Μητσοτάκης… έδωσε τη νίκη στον Τσίπρα!

Σε κάποια στιγμή της συνέντευξης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης… μπερδεύτηκε, λέγοντας πως το σκορ στην «αναμέτρηση» Τσίπρας – Μητσοτάκης θα είναι «1-0», δίνοντας τη… νίκη στον πρωθυπουργό. Αργότερα, ο Βασίλης Σκουρής που επεσήμανε το… μπέρδεμα εν τη ρύμη του λόγου του και φυσικά ο πρόεδρος της ΝΔ διόρθωσε το… γκολ!

 

 

Print Friendly, PDF & Email