Μητσοτάκης, Καραμανλής και Σαμαράς σε εκδήλωση σήμερα για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί σήμερα στις 6 το απόγευμα και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργανώνει το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» με θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής – Η πορεία της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη», η οποία διοργανώνεται για τα 47 χρόνια από την ίδρυση της Ν.Δ.

Όλοι οι βουλευτές και ευρωβουλευτές της ΝΔ είναι προσκεκλημένοι και κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ενώ πρόσωπο ενδιαφέροντος είναι και ο Αντώνης Σαμάρας, ο οποίος θα δώσει το παρών.

Aναφερόμενος στην εκδήλωση o υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής επεσήμανε εκτός του ότι πραγματοποιείται με αφορμή τα 47 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, γίνεται για να τμηθούν ακόμη δύο επέτειοι, δηλαδή τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

«Αυτή η εκδήλωση έχει έναν συμβολισμό. Είναι μία εκδήλωση για να γιορτάσουμε πολλά γεγονότα: Την ενότητα του κόμματος, τα 47 χρόνια μας, την πορεία μας στην Ευρώπη, η οποία ας μην ξεχνάμε ότι διακυβεύτηκε πριν από μερικά χρόνια», σημείωσε ο κ. Καραμανλής, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 FM.

Στην εκδήλωση πρώτος θα λάβει τον λόγο ο πρόεδρος του Ιδρύματος Πέτρος Μολυβιάτης και θα ακολουθήσει ο πρώην υπουργός Αχιλλέας Καραμανλής.

Στον χώρο της εκδήλωσης -στον κήπο των εγκαταστάσεων του ιδρύματος- θα έχουν πρόσβαση μόνο οι προσκεκλημένοι, ενώ από τα ΜΜΕ πρόσβαση στον κήπο θα έχουν η δημόσια τηλεόραση και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που θα μεταδώσουν εικόνες. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και με live streaming.