ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Βράβευση από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής (ΕΒΕΝ)

Η ΜINETTA Ασφαλιστική για 7η συνεχή χρονιά έλαβε τιμητική διάκριση από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής (EBEN Ελλάδος), κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης RESPONSIBLE MANAGEMENT EΧCELLENCE AWARDS ΕΒΕΝ GR 2023, παρουσία μελών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, στελεχών του EBEN και εκπροσώπων των διακριθέντων εταιρειών.

Συγκεκριμένα, η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική έλαβε και για το 2023 τη διάκριση ΟLYMRIC RHETORIC WREATH, βάσει του επιχειρηματικού μοντέλου Responsible Management Excellence (RME), το οποίο αποτελεί μια ολιστική προσέγγιση για τον επιχειρηματικό κλάδο και αξιολογεί τις επιδόσεις των οργανισμών σε ό,τι αφορά την Εταιρική Διακυβέρνηση και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Όπως επισήμανε – μεταξύ άλλων – κατά την παραλαβή του βραβείου ο κ. Νίκος Μόσχοβος, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Εταιρείας:

«Είναι πολύ σημαντικό για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, κάθε σύγχρονος οργανισμός να λειτουργεί με όρους επιχειρηματικής ηθικής και κοινωνικής υπευθυνότητας.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι, επί σειρά ετών, οι πιο στενοί συνεργάτες της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, οι συνεργαζόμενοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, αναφέρουν στις ετήσιες έρευνες ικανοποίησης που διενεργούνται στο δίκτυο, δύο χαρακτηριστικά ως τα κυριότερα τα οποία διακρίνουν την Εταιρεία. Τα έντονα στοιχεία επαγγελματικής ηθικής και τη συνέπεια σε όσα υπόσχεται να προσφέρει.

Η αντίληψη αυτή των συνεργατών επιβεβαιώνει την σωστή επιχειρησιακή κατεύθυνση της Εταιρείας μας, και θέτει ταυτόχρονα τον πήχη σε όλη την ομάδα της ΜΙΝΕΤΤΑ, ώστε να προχωράμε δυναμικά και με συντονισμένες δράσεις, συνεισφέροντας μέσα από το υπεύθυνο επιχειρείν, στη βιώσιμη ανάπτυξη».