Μίλησε για όλα το call girl που «έκαψε» τον Ντόντα

Οι αποκαλύψεις για τη διπλή ζωή του Ντόντα Αλβάρο ήταν αυτές που έκαναν τον βραζιλιάνο σύζυγο της Αθηνάς Ωνάση να κάνει πίσω στις οικονομικές απαιτήσεις εκατομμυρίων που προέβαλε πριν το διαζύγιό του με τη διάσημη πολυεκατομμυριούχο εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο λόγος βρίσκεται στα στοιχεία που υπήρχαν για την άστατη ζωή του ενώ ήταν παντρεμένος και τη σχέση του με την Ελβετίδα call girl.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Espresseo,  ο δικηγόρος Αλέξης Μανθεάκης, παρέδωσε ο ίδιος στο πολυμελές επιτελείο των δικηγόρων της Αθηνάς Ωνάση τον κόκκινο φάκελο στον οποίο καταγράφεται με κάθε λεπτομέρεια η άστατη ζωή το Ντόντα. Οι δικηγόροι μετά την παράδοση του ντοσιέ ανέλαβαν αμέσως δράση. Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφεραν να εντοπίσουν και να συναντηθούν με την Ελβετίδα call girl και της εξήγησαν πως ίσως χρειαστούν την κατάθεση της κατά την διάρκεια της διαδικασίας του διαζυγίου και την διαβεβαίωσαν πως θα κάνουν τα πάντα για να είναι ασφαλής.

Μάλιστα, έγιναν τρία ραντεβού και στο τελευταίο η Ελβετίδα φέρεται να υπέγραψε συμφωνητικό, το οποίο είχε δύο σκέλη: Στο πρώτο αναφερόταν αναλυτικά στη σχέση που διατηρούσε για 8 χρόνια με τον Ντόντα και στο δεύτερο δήλωνε ρητά και κατηγορηματικά πως είναι διατεθειμένη να μιλήσει για τα πάντα ενώπιον των δικαστηρίων που θα εκδικαζόταν η λύση του γάμου.

O Ντόντα ετοιμάζεται για τον τρίτο του γάμο που θα γίνει το φθινόπωρο στην Πορτογαλία.

Print Friendly, PDF & Email