Μένιος Φουρθιώτης – Είχε ζητήσει διαπίστευση από τη Βουλή με την πλαστή ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον Μένιο Φουρθιώτη. Μετά  την αστυνομική φύλαξη, τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που εισέπραττε από το πρόγραμμα ΣΥΝ-Εργασία, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να απειλήσει τον τότε υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, αλλά και την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ, τώρα αποκαλύπτεται ότι ο παρουσιαστής είχε κάνει αίτηση για διαπίστευση στη Βουλή.

Ειδικότερα, ο Μένιος Φουρθιώτης είχε κάνει την ατηση για διαπίστευση στη Βουλή τον Φεβρουάριο χρησιμοποιώντας την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας στέλνει το φάκελο στον εισαγγελέα με το ερώτημα της απόπειρας εξαπάτησης.

Τι αναφέρει η Βουλή

Η Βουλή με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει το θέμα που προέκυψε με τον Μένιο Φουρθιώτη. Όπως σημειώνει, «οι Υπηρεσίες της Βουλής, δια του Γενικού Γραμματέα της, διαβίβασαν στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών το αίτημα, με τα συνημμένα σε αυτό έγγραφα, του κ. Μαινάνδρου  – Γεωργίου Φουρθιώτη  για τη διαπίστευσή του ως κοινοβουλευτικού συντάκτη.

Μεταξύ των εγγράφων που είχαν αποσταλεί ηλεκτρονικά εκ μέρους του ήταν και αντίγραφο ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ, η οποία δεν φέρει αριθμό μητρώου, όπως φέρουν οι κάρτες των τακτικών μελών της και σύμφωνα με τη χθεσινή ρητή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ ότι ο εν λόγω πολίτης δεν είναι μέλος της Ένωσης, πρέπει να ερευνηθεί από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης περί της τυχόν πλαστότητάς της.

Σημειώνεται, τέλος, ότι το Γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης ουδέποτε εξέδωσε διαπίστευση στον προαναφερόμενο ως κοινοβουλευτικό συντάκτη».