Μεγάλο deal στην αγορά τυχερών παιγνίων: H Caesers εξαγοράζει την William Hill για 3,8 δισ. δολάρια

Η Caesars Entertainment ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με την William Hill επί των όρων μιας προτεινόμενης προσφοράς για την εταιρεία στοιχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου, την οποία αποτιμά στα 2,9 δισ. στερλίνες (3,73 δισ. δολ.).

Οι όροι της συμφωνίας προβλέπουν ότι οι μέτοχοι της William Hill θα λάβουν 272 πένες σε ρευστό για κάθε μετοχή που κατέχουν, με 25% premium έναντι της τιμής κλεισίματος της Πέμπτης που ήταν στις 217,60 πένες. Μια ημέρα πριν η William Hill ανέφερε ότι είχε δεχθεί την πρόταση.

Η μετοχή της William Hill έκλεισε την Παρασκευή στις 312,20 πένες.

«Το ΔΣ της William Hill πιστεύει ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για την William Hill σε μια ελκυστική τιμή για τους μετόχους», ανέφερε ο πρόεδρος Ρότζερ Ντέβλιν.

«Η εξειδίκευση της William Hill στον στοιχηματισμό, έρχεται να συμπληρώσει την τρέχουσα προσφορά της Caesars, επιτρέποντας στον όμιλο που θα προκύψει να εξυπηρετεί καλύτερα τους πελάτες μας στο ταχέως αναπτυσσόμενο αμερικανικό αθλητικό στοίχημα και στην ηλεκτρονική αγορά», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Caesars, Τομ Ριγκ.

Υπενθυμίζεται ότι η Caesars Entertainment είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον μαζί με την Mohegan, την Hard Rock International και τη μαλαισιανή  Genting για την κατασκευή του καζίνο στο Ελληνικό το 2019.