Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε κτίριο υπό κατάληψη στα Εξάρχεια

Mεγάλη επιχείρηση εκκένωσης κτιρίου στα Εξάρχεια, που τελούσε υπό κατάληψη, διεξήγαγε νωρίτερα σήμερα Μ. Τρίτη η Αστυνομία, ενώ πριν από μόλις λίγα 24ωρα ομάδα αγνώστων προκάλεσε χάος καίγοντας 21 αυτοκίνητα στην Καλλιδρομίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, άνδρες της Αστυνομίας επιχείρησαν στα Εξάρχεια και συγκεκριμένα σε κτίριο στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέττη.

Άνδρες των ΜΑΤ, της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ βρέθηκαν εντός του κτιρίου, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη τον τελευταίο καιρό. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν βρέθηκαν άτομα σε αυτό, ωστόσο οι αστυνομικοί βρήκαν πέτρες, άδεια μπουκάλια και κράνη, ενώ συνέλεξαν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Η επιχείρηση της ΕΛΑΣ διεξήχθη μόλις λίγες ημέρες μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στα Εξάρχεια από άγνωστους, οι οποίοι πέταξαν μολότοφ σε αστυνομικούς και κατέστρεψαν αυτοκινήτα.

* Tα παραπάνω σχόλια μπορείτε να τα διαβάσετε πρώτοι στο viber του mikrometoxos.gr

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης. Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.

Ακολουθήστε το mikrometoxos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις