Μεγάλες δυσκολίες στην κίνηση των οχημάτων σε πολλές κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας

Δυσκολίες συναντούν σήμερα οι οδηγοί σε πολλές περιοχές της Αθήνας, καθώς η κίνηση σε πολλές κεντρικές αρτηρίες είναι αυξημένη με αποτέλεσμα σημαντικές καθυστερήσεις και ταλαιπωρία.

Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται και σχεδόν σε όλο το μήκος του Κηφισού έως τη Νέα Φιλαδέλφεια που οι οδηγοί θα χρειστούν πάνω από μία ώρα για τη διαδρομή.

Ίδια κατάσταση παρατηρείται στη λεωφόρο Συγγρού, στον Φάρο Ψυχικού, ατην Αλεξάνδρας και σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Σε μεγάλο η κίνηση οφείλεται στις στάσεις εργασίας που έχουν εξαγγείλει για σήμερα οι εργαζόμενοι σε μετρό, τραμ και ΗΣΑΠ. Συγκεκριμένα, τα ΜΜΜ θα παραμείνουν ακινητοποιημένα έως τις 12 το μεσημέρι, καθώς τα σωματεία εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς ανακοίνωσαν ότι θα συμμετέχουν στη στάση εργασίας που κήρυξε, για σήμερα το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας.

Επίσης καλούν όλους τους εργαζόμενους στην προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στον νόμο Χατζηδάκη στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47- 49), δηλώνοντας ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν την εφαρμογή αυτών των αντισυνταγματικών, αντιδημοκρατικών διατάξεων και ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι ν’ ακυρωθεί ο αντεργατικός νόμος.