Μαξίμου: Ο Τσίπρας στοχοποιεί τη Σ. Νικολάου – Υπονομεύει το πρόγραμμα εμβολιασμού

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Σοφία Νικολάου με το πρόσχημα των συμβάσεων που έχει υπογράψει ως γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, αλλά και οι δηλώσεις του περί προγράμματος εμβολιασμού που δεν προχωρά, προκάλεσε την αντίδραση του Μαξίμου το οποίο θέτει το ερώτημα αν τελικά τον ενοχλεί η επιτυχία του προγράμματος «ή είναι απλά η αντιπολίτευση του απελπισμένου».

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελεία Πελώνη, με αφορμή την τοποθέτηση του Αλ. Τσίπρα, σημειώνει ότι ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «θα περιμέναμε από τον κ. Τσίπρα, να βρει μια λέξη να πει από το βήμα της Βουλής για τις απαράδεκτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος και προσβλητικές στη μνήμη των θυμάτων, δηλώσεις του κ. Δρίτσα. Δεν βρήκε ούτε μισή. Αντ΄ αυτού, επέλεξε να στοχοποιήσει τη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής -«αυτή την κυρία», όπως ανέφερε απαξιωτικά για μια γυναίκα- Σοφία Νικολάου, η οποία εφαρμόζει τον νόμο».

«Όλοι καταλαβαίνουν το νόημα της σιωπής του» τονίζει προσθέτοντας πως «στο δίλημμα με το Κράτος Δικαίου ή με τον Κουφοντίνα, ο κ. Τσίπρας έχει ήδη πάρει θέση».

Και συνεχίζει αναφέροντας ότι «επιμένοντας στο ψευδές αφήγημά του για την πανδημία που κλείνει πεισματικά τα μάτια απέναντι στις εξελίξεις στον υπόλοιπο κόσμο, ο κ. Τσίπρας τώρα ρίχνει το δηλητήριο του λαϊκισμού του στους εμβολιασμούς».

Καταλήγει δε ότι «Επιχειρεί να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα που θα χτίσει το τείχος της ανοσίας στο δρόμο προς την ελευθερία» θέτοντας το ερώτημα: «Τον ενοχλεί, άραγε, στ΄ αλήθεια, η επιτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος της χώρας, ή είναι απλά η αντιπολίτευση του απελπισμένου;»