«Μανιφέστο φροντίδας και προστασίας» από την Generali

Το νέο μανιφέστo με τίτλο “Generali Caring Ecosystem” παρουσιάζει σε πελάτες και συνεργάτες της η εταιρεία Generali, θέλοντας να εκκινήσει μία νέα εποχή φροντίδας και προστασίας.

Πρόκειται για ένα μοντέλο ασφάλισης «360°» όπου ασφαλιστικά προγράμματα, έξυπνα εργαλεία εξυπηρέτησης, ψηφιακές εφαρμογές και υπηρεσίες, που εκτείνονται πέρα από τον χώρο της ασφάλισης, αλληλοεπιδρούν παρέχοντας μία συνολική λύση που απαντά σε κάθε σύγχρονη ανάγκη.

Το νέο ολιστικό μοντέλο λειτουργίας της Generali, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, αξιοποιεί την τεχνολογία για να ενσωματώσει λύσεις, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών της υπό μία ενιαία αξία, τη φροντίδα.

Όπως τονίζει ο CEO της Generali, Πάνος Δημητρίου: «Σε έναν αβέβαιο και ταχέως εναλλασσόμενο κόσμο η απλότητα και η ενσυναίσθηση είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Generali να ξεχωρίζει. Ως ένας Lifetime Partner, που δεν δίνει απλώς μία υπόσχεση να είναι δίπλα στους ασφαλισμένους τη στιγμή ενός δυσάρεστου συμβάντος, αλλά αποτελεί συνοδοιπόρος σε κάθε τους βήμα και τους βοηθά να ζήσουν μια καλύτερη ζωή. Η καθημερινή μας προσπάθεια εστιάζει στο να είμαστε «απλοί κι έξυπνοι» στην προσέγγιση μας και στις διαδικασίες μας, σε έναν κόσμο σύνθετο κι απαιτητικό. Να συνδυάζουμε την τεχνολογική καινοτομία με τη φροντίδα και την εξατομικευμένη συμβουλευτική, μέσα από ένα δίκτυο επαγγελματιών ασφαλιστικών συμβούλων και να απαντάμε στις προκλήσεις που αναδύονται κάθε μέρα, ενσωματώνοντας την πρόληψη και την ουσιαστική φροντίδα σε κάθε μας υπηρεσία».