Μ. Κατρίνης: Το ΚΙΝΑΛ δεν προσφέρεται για βολικός κυβερνητικός εταίρος

Μετά τον Δημήτρη Κουτσούμπα στο βήμα της Βουλής κλήθηκε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος απέσπασε επευφημίες με την ευχή του για περάστικά στην Mαριέτα Γιαννάκου ώστε και πάλι να βγει νικήτρια.

«Σας ενοχλεί η αυτόνομη πορεία του Κινήματος. Το ΚΙΝΑΛ δεν προσφέρεται για βολικός κυβερνητικός εταίρος, δεν θα παίξει στα παιχνίδια σας» τόνισε στη συνέχεια ο Μιχάλης Κατρίνης.

«Κ. Μητσοτάκη και κ. Τσίπρα που βέβαια απουσιάζετε αυτήν την ώρα , ο ορίζοντας αυτής της χώρας είναι πολύ πιο ευρύς από το ασφυκτικό πλαίσιο που εσείς θέλετε να την τοποθετήσετε. Η Ελλάδα δεν σας ανήκει. Ανήκει στη νέα γενιά που έρχεται», τόνισε ο Μιχάλης Κατρίνης και πρόσθεσε ότι «σύντομα το ΚΙΝΑΛ θα αρχίσει να ξεδιπλώνει τις προγραμματικές του θέσεις και δεσμεύσεις και θα ανοίγεται περισσότερο στην κοινωνία».

Πολλοί οι «μνηστήρες» για το κοινωνικό Κέντρο, αλλά «το παρωχημένο σκηνικό του 1,5 κόμματος, όλο και πιο πολύ θα θυμίζει εικόνα του παρελθόντος και θα ανατραπεί με την ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής», ανέφερε ο κ. Κατρίνης.

Ο κ. Κατρίνης άσκησε έντονη κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση, πέρα από όσα καταλόγισε στην κυβερνητική πολιτική. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε στην αντιπολίτευση όπου βρίσκεται τα τελευταία 2 1/2 χρόνια και τώρα είναι η σειρά μας τόνισε.