Μ. Δασκαλάκης: «Τα στοιχεία σε βάρος της Ρούλας είναι αδιάσειστα – Είμαι σοκαρισμένος»

Σοκαρισμένος δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης εξερχόμενος από το γραφείο της ανακρίτριας στην πρώην Σχολή Ευελπίδων, όπου δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής, ενώ τόνισε ότι τα στοιχεία σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι αδιάσειστα.

Αναφερόμενος στην 33χρονη κατηγορούμενη δήλωσε: «Μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας, όταν ήμασταν μπροστά δεν έδινε καμία αφορμή. Περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια για τα άλλα δύο παιδιά. Μέχρι τώρα δεν υπήρχαν υποψίες για εγκληματική ενέργεια».

Σε ερώτηση σχετικά με κακοποίηση της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε ότι δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα που χάθηκαν μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια, πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της πρωτότοκης κόρης του Τζωρτζίνας, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, με σκοπό να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της 9χρονης προσήλθε στο ανακριτικό γραφείο συνοδευόμενος από τον συνήγορό του Δημήτρη Καράμπελα προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που αποδίδεται στη σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου ως παθών από την αξιόποινη πράξη της 33χρονης.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε δημόσια ο Μάνος Δασκαλάκης, επιθυμεί να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο κοριτσιών του. Ο 30χρονος πατέρας, αμέσως μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος της συζύγου του, σε δηλώσεις του αποκάλεσε «κατηγορουμένη» τη Ρούλα Πισπιρίγκου αποκαλύπτοντας την πλήρη διαφοροποίησή του από τη μέχρι εκείνη την ώρα ενιαία αντίδραση με κοινό μέτωπο έναντι δημοσιευμάτων των δύο γονιών.

Μετά τη δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας στη δικαστική λειτουργό, ο Μάνος Δασκαλάκης και επίσημα θα είναι αντίδικος της μητέρας των τριών παιδιών τους, αξιώνοντας αποκατάσταση για την ψυχική οδύνη του από τον θάνατο της Τζωρτζίνας.