Λύκος είναι ή τσοπανόσκυλο;

Τις δύο τελευταίες μέρες της προηγούμενης εβδομάδας είχαμε διήμερο ξεπουλήματος, που δεν γνωρίζουμε αν θα επεκταθεί σε …τριήμερο, ή ακόμα και σε … εβδομάδα προσφορών μέχρι την Πέμπτη.

Ποια ήταν η αιτία του ξεπουλήματος;

Ο ανασχηματισμός που απογοήτευσε, ο Μακρόν που καταποντίζεται, η Ουκρανία, το Ισραήλ, ποια τέλος πάντων μπορεί να ήταν η αιτία που ακούσαμε την κραυγή πανικού «Λύκος στο μαντρί», και ξεπουλήθηκε όλο το ταμπλό;

Ιδιαίτερα όταν έχουμε «πήξει» από θετικές εκθέσεις, για αρκετές μετοχές του 25άρι, με πρώτες και καλύτερες τις τράπεζες, και από επερχόμενα deals εταιριών.

Όλοι  οι οίκοι δίνουν τιμές στόχους από 20% μέχρι 47% υψηλότερες, και περιμένουμε την Πέμπτη να αναβαθμίσει το ΧΑΑ σε λίστα παρακολούθησης ο ΜCSI για μεταφορά στις αναπτυγμένες αγορές, γιατί εμείς πέφτουμε;

Ποιος είναι τελικά ο λύκος στο μαντρί που έδιωξε τα πρόβατα;

Γιατί αν ο Μακρόν καταφέρει να πανικοβάλλει τους Γάλλους και δεν ψηφίσουν Λεπέν, αν τα βρούνε στο Ουκρανικό και υπάρξει ειρήνη, αν σταματήσει το Ισραήλ τις επιχειρήσεις στη Γάζα και απελευθερωθούν οι όμηροι, τότε μάλλον δεν υπάρχει λύκος, και άδικα φοβήθηκαν τα πρόβατα.

Αν μάλιστα, όπως είναι πιθανόν, την Πέμπτη ο MCSI μας βάλλει στη λίστα παρακολούθησης για αναπτυγμένη αγορά, θα ήθελα πολύ να ξέρω αν την Παρασκευή η ΠΕΙΡ π.χ. θα βρίσκεται κάτω από τα 3,6 ευρώ  με τιμές στόχους από όλους τους οίκους από 4,5 μέχρι 5,76 ευρώ, και το ΧΑΑ, να παρακολουθείται για άνοδο στις αναπτυγμένες αγορές στις οποίες για να μην ξεχνιόμαστε τα κεφάλαια είναι 50 τρις!!! και όχι 6 τρις που είναι στις αναδυόμενες, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Φυσικά με μία τέτοια είδηση την Πέμπτη, θα φανεί ότι όσοι φώναξαν πριν δυο μέρες «λύκος στα πρόβατα» είχαν …μπερδευτεί και πέρασαν για λύκο το …τσοπανόσκυλο!!!

Τώρα βέβαια αν ο MCSI δεν μας βάλλει στην λίστα παρακολούθησης, που αυτό θα είναι πράγματι ΚΑΚΟ νέο, και αποδειχτεί ότι κάποιοι το γνώριζαν από προχτές και πουλούσαν σαν να μην υπάρχει αύριο, ε, και πάλι δεν ανησυχώ και πολύ.

Θα τους ανακαλύψει και μάλιστα γρήγορα,  η κ. Λαζαράκου και …θα τους τιμωρήσει για εσωτερική πληροφόρηση πολύ αυστηρά ίσως και με τεράστιο πρόστιμο!!!. ( λέμε και κανένα αστείο να περάσει η ώρα).

Καλή εβδομάδα.

Υ.Γ.  Μιλάμε για …πραγματικό λύκο και όχι αυτόν της…ACAG!