Λογοκρισία στον ΑΝΤ1; – Εκοψαν σκηνές metoo από «Το καφέ της Χαράς»

«Τι έγινε παιδιά εκεί στον ΑΝΤ1. Γιατί “ξαφρίστηκαν” χθες οι σκηνές Βάλιας – Ιάσονα; Για να μην σοκαριστεί το κοινό από την ωμότητα της σεξουαλικής παρενόχλησης; Στις μέρες μας, που γίνεται ο κακός χαμούλης;» έγραψε στο Twitter η Άννα Χατζησοφιά.

Λίγο πιο μετά και αφού επικοινώνησε η ίδια με τον ΑΝΤ1 έγραψε το εξής στο facebook: «Τώρα με πήραν από το κανάλι ΑΝΤ1 και μου είπαν ότι ήταν άγριες οι σκηνές σκηνοθετικά για τις 21.00 μμ, που βλέπουν παιδιά και απαγορεύει το ΕΣΡ τέτοια προσέγγιση. Επίσης ότι είχαν συνεννοηθεί με την παραγωγή και τον σκηνοθέτη Τάκη Μιχαήλ και το ξαναμόνταραν εκείνοι».

Εσπευσε βέβαια να επαναλάβει πως δεν είχαν ενημερωθεί από το κανάλι: «Δεν ξέρω γιατί εγώ και ο Χάρης Ρώμας δεν είχαμε ενημερωθεί από το σκηνοθετικό».

«Σοβαρά τώρα Αντί να μαζέψουν τα σκουπιδοριάλιτι ή τα κίτρινα πρωιναδικα τους πείραξε το Kαφέ; Και ειλικρινά η σκηνή ήταν αριστούργημα» έγραψε κάποιος στο Twitter.

«Αυτό είπα και εγώ αλλά μου απάντησαν ότι τα ριάλιτi είναι άλλη κατηγορία και αλλιώς τα αντιμετωπίζει το ΕΣΡ», απάντησε η Άννα Χατζησοφιά. Και συμπλήρωσε: «Είναι χαζό αυτό που κάναν γιατί επίτηδες τις βάλαμε αυτές τις ατάκες. Είναι η κλασσική επιχειρηματολογία των βιαστών. Αφήστε που χαλάει το επόμενο επεισόδιο».

Απορεί ακόμα και ο πρωταγωνιστής Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Αννα δεν καταλαβαίνω πια τίποτα! Το τι ακούγεται σε άλλες σειρές δεν περιγράφεται. Και ειδικά σε επαναλήψεις! Θα μας τρελάνουν; Εγώ ο ίδιος σε άλλα σίριαλ έλεγα πολύ χειρότερα! Γιατί δυο μέτρα και δυο σταθμά;».

Θέση πήρε και ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, με σχόλιο στα social media: «Απαράδεκτη ενέργεια όταν την ίδια ώρα μέσα από όλα τα πρωινάδικα δίνονται σαφείς πληροφορίες για τις καταγγελίες και περιγράφονται πράξεις, αισθάνομαι ντροπή».

Πηγη: e-tetradio