Κύριε Μπακογιάννη εγγύηση δεν έχουν τα λαμπάκια που κάηκαν;

Τα λαμπάκια των Αθηναίων και όχι μόνο, μαζί με αυτά της πόλης, έχει βαλθεί να ανάψει ο δήμαρχος , Κώστας Μπακογιάννης, καθώς την ώρα που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ο «χριστουγεννιάτικος περίπατος» της προμήθειας και της τοποθέτησης του εορταστικού στολισμού της πόλης που φτάνει τα  892.529 ευρώ(!), ο ίδιος υπερασπίζεται αυτή την σπατάλη με αιτιολογία πως «τα περσινά ήταν κακής ποιότητας και κάηκαν», και πως «και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις κάνουν το ίδιο».
Τι να κάνει ο άνθρωπος; «Αναγκαστήκαμε να προμηθευτούμε νέα. Τα συγκεκριμένα στην Πανεπιστημίου όπως και στη Σταδίου, δυστυχώς, δεν άντεξαν. Πολλά καήκανε δεν ήταν καλής ποιότητας » είπε ο Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή του στην εκπομπή ΕΡΤ Σαββατοκύριακο, αφήνοντας μας με το στόμα ανοιχτό.

Φέτος μαζί με τον στολισμό που έμεινε από πέρυσι, ο δήμος Αθηναίων ξόδεψε άλλες 520.800 ευρώ για αγορά νέων στολιδιών ενώ ανέθεσε σε εργολάβο έναντι 371.729,68  ευρώ την τοποθέτηση του χριστουγεννιάτικου στολισμού και την αφαίρεσή του μετά τις γιορτές λες και ο δήμος δεν έχει συνεργεία για να κάνει αυτή τη δουλειά.

Εν καιρώ πανδημίας δηλαδή ο δήμος Αθηναίων ξόδεψε σχεδόν 900.000 ευρώ για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης την οποία μάλιστα οι πολίτες δεν μπορούν να χαρούν κλεισμένοι στα σπίτια τους, τα οποία θα πρέπει να προσθέσουμε στα 2 εκατ. ευρώ που στοιχισε το αποτυχημένο πείραμα του “Μεγάλου Περίπατου”.

Αλήθεια κύριε Μπακογιάννη εγγύηση δεν έχουν τα λαμπάκια που κάηκαν;