Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 – Τιτιβίσματα από τα αντιμαχόμενα far west μέτωπα…

  • Ενώ μέχρι πριν 5-6 χρόνια δεν ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα, τωρα πλέον βλέπεις σε κάθε πάρκο, σε κάθε γειτονιά και Μουσουλμάνες με μαντιλες. Την ψήφο στον συριζα θα την πληρώσει πανάκριβα ο Ελληνικός λαός για τις επόμενες 10ετιες.


  • Σ αυτό το γλέντι με τον Καμμένο και τον κουμπάρο του, δολοφονημένο πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. Σπύρο Παπαχρήστο, ήταν και ο @nikospappas16. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Ο Νικολάκης ήταν παντού και αργά η γρήγορα θα αποδειχθεί γιατί ήταν εκτός από αλαζόνας και απρόσεκτος.
Εικόνα


Old Far West Town, HD Png Download - vhv


Τι θυμηθηκα τώρα με αφορμή την αγωγή Καλογρίτσα… Νίκος Παππάς, Νοέμβριος 2017: «Θωρακίζεται περαιτέρω ο έλεγχος του «πόθεν έσχες» των υποψήφιων καναλαρχών» Τι ωραία που τα έλεγε ρε γαμωτο;;; Συγκινήθηκα τώρα, μου σηκώθηκε η τρίχα…

  • Μετά τον καταιγισμό αποκαλύψεων περί Καλογρίτσα, White House κλπ (κλάμα) η ρήση του Νίκου Δήμου «Ο Έλληνας όταν βλέπει τον εαυτό του στον καθρέφτη αντικρίζει είτε τον Μεγαλέξανδρο, είτε τον Κολοκοτρώνη είτε τουλάχιστον τον Ωνάση. Ποτέ τον Καραγκιόζη.» καθίσταται τραγικά επίκαιρη.


Λέτε για τους φοίνικες και θυμήθηκα τον αδελφό του Σαμαρά που πήρε λέει κάποτε 10.000.000€ από κάποια ΜΚΟ για να προστατέψει φοίνικες από το κόκκινο σκαθάρι.

  • Για όσους εκπλησσονται με τα οσα βγαινουν για Παππα, συστημα Συριζα και “δρακογενεια”, ενα μονον προβλέπω. Δεν εχουν δει τίποτε ακόμη…

Σήμερα όλοι σκεφτόμαστε την Μπέτη που κάθε 5η του Ιούλη κλαίει. Και κλαίει όχι γιατί τους πήρε χαμπάρι ο κόσμος, αλλά επειδή δεν κατάφερε να ελέγξει μαζί με τον Παυλή τον Πολάκη και τον Καμμένο τους «αρμούς» τους κράτους.

  • Κόπηκε από το ΣΥΡΙΖΑ ο Καλογρίτσας λέει ο ….ΣΥΡΙΖΑ. Εντεράκι δε θα μας μείνει απόψε!
ΕικόναΕικόνα