Κύπριε πρόεδρε, έχεις ή όχι λογαριασμό στις Σεϊχέλες; Εκκίνηση από τα βασικά…(του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ)

Όταν μου τηλεφώνησε καλός συνάδελφος από τη Λευκωσία, για να με ενημερώσει για την υπόθεση που συγκλονίζει την πολιτική και δημοσιογραφική κοινότητα της Κύπρου, με την παραίτηση του συνάδελφου Ανδρέα Παράσχου, του απάντησα αυθόρμητα: «ήρθατε στα λόγια μου». Ομολογώ ότι μου ξέφυγε, αλλά το χρωστούσα…

 

 

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: Hellas Journal

Για μεγάλο χρονικό διάστημα τώρα, φωνάζω για τη διαφθορά των πολιτικών και των οικονομικών παραγόντων του νησιού. Και σε όλους αυτούς, από καιρό τώρα, έχω συμπεριλάβει, βεβαίως, δικηγόρους, λογιστές και επιχειρηματίες που ασχολούνται με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία δυστυχώς χρησιμοποιούνται για τις «βρώμικες δουλειές» τους.

[Θα ήθελα να υπογραμμίσω εδώ ότι ΔΕΝ είναι όλοι δικηγόροι και οι λογιστές διεφθαρμένοι. Δυστυχώς, τους παίρνουν στο λαιμό τους οι λίγοι απαράδεκτοι συνάδελφοι τους].

Όταν ξεκίνησα να γράφω για τη διαφθορά των πολιτικών, δόθηκε εντολή στα «σκυλάκια» του συστήματος -συναγερμικά και ακελικά- να μου επιτεθούν με σκαιότατο τρόπο χρησιμοποιώντας απίστευτα ψέματα, τα οποία διέδωσαν μέσω των κοινοτικών δικτύων.

Μέχρι που …«ανακάλυψαν» ότι το παιδί μου, που διαμένει μόνιμα στο εξωτερικό, εργάζεται στο Προεδρικό Μέγαρο! Ήταν πολύ οργανωμένη και στοχευμένη επίθεση, στην οποία συμμετείχαν και μερικοί εξ αυτών που σκίζουν τα ιμάτια τους για τη διαφθορά των πολιτικών.

Το μήνυμα τους, χρησιμοποιώντας όλους τους τρόπους, ήταν να σταματήσω να ασχολούμαι με τη διαφθορά στο «Νησί των Αγίων». Δεν σταμάτησα να ασχολούμαι -και να συνεχίζω να γράφω- αλλά αρκετές φορές ένοιωσα απελπιστικά μόνος.

Διότι από τη στιγμή που το σύστημα εισερχόταν στα μέσα ενημέρωσης, γνώριζα ότι οι διεφθαρμένοι κάλυπταν τα νώτα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ