Κυκλοφόρησε το τεύχος Φεβρουαρίου 2020 (Νο 213) του επενδυτικού περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ

Κυκλοφόρησε το τεύχος Φεβρουαρίου 2020 (Νο 213) του επενδυτικού περιοδικού ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ. Στο τεύχος, καταγράφουμε την άποψη ότι, η ανοδική φάση την οποία διανύει η αγορά, δεν θα επηρεαστεί από την επιδημία του κορωναϊού που έχει ξεσπάσει στην Κίνα.

Μεταξύ των διαφόρων ειδικότερων θεμάτων του τεύχους, επισημαίνονται:

  • Εξηγείται το γιατί η διεθνής οικονομία διανύει μία βελτιωμένη φάση, σε σχέση με το περασμένο φθινόπωρο και το πώς, οι διεθνείς αγορές, ξεπέρασαν τον πανικό που αρχικά είχε εκδηλωθεί λόγω της επιδημίας στην Κίνα.

  • Αναλύεται τί είναι οι “επιθέσεις πανικού” (panic attacks) που συχνά σημειώνονται στις χρηματιστηριακές αγορές, πώς αναγνωρίζονται και πώς θα πρέπει να αντιδρούν οι επενδυτές.

  • Παρουσιάζονται τα μετοχικά χαρτοφυλάκια των ελληνικών Αμοιβαίων Κεφαλαίων, όπως αυτά είχαν στις 31/12/2019 και καταγράφονται οι αυξήσεις και οι μειώσεις στις θέσεις τους σε μετοχές, για κάθε τρίμηνο του 2019.

  • Περιγράφονται και αναλύονται οι επενδυτικές επιλογές του περιοδικού.

  • Εξηγείται η υπεροχή των αποδόσεων που, διαχρονικά, επιτυγχάνουν οι εταιρίες που συνηθίζουν να διανέμουν τακτικό μέρισμα.

  • Καταγράφονται οι σημαντικότερες επιχειρηματικές και οικονομικές ειδήσεις του Ιανουαρίου.

  • Αναλύεται η σημασία των διεθνών δεικτών ΡΜΙ και το πώς αυτοί επηρεάζουν την πορεία των διεθνών χρηματιστηριακών αγορών.

  • Παρουσιάζονται και σχολιάζονται οι προβλέψεις των διεθνών αναλυτών για την εξέλιξη των πωλήσεων και της κερδοφορίας των εταιριών που διαπραγματεύονται στις μεγαλύτερες χρηματιστηριακές αγορές.

COVER-213.jpg

Δείτε τα πλήρη περιεχόμενα του τεύχους (πατήστε εδώ)

Θα βρείτε το τεύχος στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.eurocapital.gr/permalink/108117.html

Ως κωδικό χρησιμοποιείστε το email σας. Εάν θέλετε να διαβάζετε το περιοδικό και απ’ ευθείας από τις σελίδες του eurocapital.gr, ενημερώστε μας για να ενεργοποιήσουμε την δωρεάν (τιμής ένεκεν) συνδρομή σας και στο site.

Καλή ανάγνωση. Είμαστε διαρκώς στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία.

Γιάννης Σιάτρας

EuroCapital
Χαλανδρίου 6, Αγία Παρασκευή, 153 43 (χάρτης)
210 3242032
www.eurocapital.gr

Το περιοδικό ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ κυκλοφόρησε από το 1990 έως το 2004 και καθιερώθηκε ως το κυριότερο και εγκυρότερο περιοδικό της περιόδου εκείνης. Από το 2018, επανακυκλοφορεί με την εμπειρία όλων αυτών των ετών, βελτιωμένη τεχνολογία και την ίδια εγκυρότητα, ώστε να αποτελέσει τον κυριότερο επενδυτικό σύμβουλο για τους παλαιότερους, αλλά και τη νέα γενιά επενδυτών που σταδιακά δημιουργείται.

Το ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ είναι μηνιαίο και κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική μόνο μορφή τις πρώτες μέρες κάθε μήνα.

Δείτε τους συνδέσμους για παλαιότερα τεύχη, το ευρετήριο της ύλης των τευχών του ΧΡΗΜΑ & ΑΓΟΡΑ και το το ευρετήριο ειδικών αφιερωμάτων και ειδικών δημοσιεύσεων (δείτε εδώ).

Για να εγγραφείτε συνδρομητές του περιοδικού, δείτε εδώ.
Εκδότης του περιοδικού παραμένει ο οικονομολόγος Γιάννης Σιάτρας.