Κρυφό σχέδιο της ΕΕ για το μεταναστευτικό! Τι αποκαλύπτει Ολλανδικό κόμμα

Arrival of 640 immigrants and refugees in the port of Thessaloniki by speedboat "Caldera Vista" from the island of Lesvos, Thessaloniki, Greece on September 2, 2019. / Άφιξη 640 μεταναστών και προσφύγων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με το ταχύπλοο «Καλντέρα Βίστα» από το νησί της Λέσβου, Θεσσαλονίκη, 2 Σεπτεμβρίου 2019.

Του Μάνου Χατζηγιάννη

«Η υιοθέτηση του παγκόσμιου συμφώνου για τη μετανάστευση στη Διακυβερνητική Διάσκεψη του ΟΗΕ, στο Μαρακές, δεν είναι το τέλος του δρόμου, αλλά η αρχή», έλεγε ο τότε πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση της Διάσκεψης το 2018.

Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ είχε προειδοποιήσει αναλύοντας το θέμα της Διακυβερνητικής Διάσκεψης για την υιοθέτηση του Παγκόσμιου Συμφώνου για ασφαλή και ΤΑΚΤΙΚΗ μετανάστευση που έγινε προ διετίας στο Μαρόκο. (Διαβάστε εδω )

Κι ερχόμαστε στο σήμερα… Το FVD υπενθυμίζει μέσω μιας εκστρατείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι παρά τη μαζική αντίθεση μεταξύ του ολλανδικού πληθυσμού, τα άλλα ολλανδικά κόμματα εξουσίας συμφώνησαν στο Σύμφωνο του Μαρακές. Αλλά σε χώρες όπως η Αυστρία, η Τσεχική Δημοκρατία και η Πολωνία, η κυβέρνηση υπερασπίστηκε τα συμφέροντα της χώρας της και αρνήθηκαν. Και δεν ήταν οι μόνες όπως έγραψε το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ…

Η ΕΕ, λοιπόν, σύμφωνα με το ολλανδικό φόρουμ, δεν θα δεχόταν πλέον ότι οι χώρες θα εξακολουθούσαν να αρνούνται να συνεργαστούν. “Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εργάζονται τώρα σε ένα νέο σύμφωνο μετανάστευσης του Μαρακές που προχωρά ακόμη περισσότερο και θα είναι επίσης δεσμευτικό”, δήλωσε το κόμμα.

Σύμφωνα με το FVD, «η ΕΕ θέλει να διευκολύνει τους Αφρικανούς μετανάστες να έρθουν στην Ευρώπη και να πάρουν διαβατήριο εδώ. Η Ευρώπη πρέπει να γίνει ακόμη πιο “πολυπολιτισμική”». Ως αποτέλεσμα, τα κατά τόπους κοινοβούλια δεν θα μπορούσαν πλέον να κάνουν επίσημα τίποτα.

«Επειδή ακόμη και στην εξαιρετικά απίθανη περίπτωση κατά της οποίας καταψηφίζεται ο Rutte (ολλανδική κυβέρνηση), η πλειοψηφία των κρατών μελών της ΕΕ μπορεί ακόμη να επιβάλει το σύμφωνο στην Ολλανδία. Έχουμε ήδη χάσει την κυριαρχία από τις Βρυξέλλες…», προειδοποιεί το ολλανδικό κόμμα και βέβαια οι αποκαλύψεις δεν αφορούν μόνο στην Ολλανδία!

Το Φόρουμ για τη Δημοκρατία ανακοινώνει ότι «θα κάνει τα πάντα στο εγγύς μέλλον για να δείξει στους Rutte και στις Βρυξέλλες ότι η Ολλανδία ΔΕΝ θέλει το Μαρακές 2. Σας το υποσχόμαστε αυτό!» λένε.

Το ζήτημα έχει προκαλέσει… πυρετό! Σύμφωνα με αναλυτές είναι «μια γνωστή στρατηγική της ΕΕ για απλή ανασυσκευασία και επιβολή υποχρεωτικών κανονισμών που δεν είναι δημοκρατικά αποδεκτοί από ορισμένα κράτη μέλη».

Η Αφρική έχει 1.2 δισεκατομμύρια ανθρώπους που θα διπλασιαστούν τα επόμενα 25 χρόνια, σύμφωνα με έρευνες, από τους οποίους τεράστιοι αριθμοί πρόκειται να ενταχθούν στο ευρωπαϊκό εργατικό δυναμικό τις επόμενες δεκαετίες. Ταυτόχρονα, οι άκρως μορφωμένοι και εξειδικευμένοι δυτικοί πληθυσμοί θα μειωθούν, μειώνοντας ακόμη περισσότερο τη ζήτηση για ανειδίκευτο εργατικό δυναμικό. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μπορέσει η Ευρώπη να διατηρήσει την κοινωνική της ευημερία χωρίς να επιβάλει ποσόστωση στους μετανάστες, είχε γράψει πρόσφατα και ο Economist.

Είναι αξιοσημείωτο πάντως ότι ο Economist δήλωσε σιωπηρά ότι οι Αφρικανοί δεν είναι ικανοί να χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι το εργατικό δυναμικό τους. Η προσέλκυση του αφρικανικού πληθυσμού υπό την εποπτεία της Ευρώπης απέτυχε κατά τη διάρκεια της πολύ σύντομης περιόδου αποικισμού της Αφρικής και τώρα ο Economist θέλει να φέρει τους Αφρικανούς υπό την ευρωπαϊκή εποπτεία χρησιμοποιώντας πολιτική ανοιχτών συνόρων και μετακινώντας τον αφρικανικό πληθυσμό στην Ευρώπη.