Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και όχι του τροχαίου δυστυχήματος εξετάζουν πλέον οι αστυνομικές Αρχές αναφορικά με την υπόθεση της θανατηφόρας παράσυρσης και εγκατάλειψης 36χρονης στην Ανώπολη Κρήτης. Το τραγικό περιστατικό στην Κρήτη σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη, όταν αυτοκίνητο με οδηγό έναν 33χρονο Γάλλο χτύπησε το σταθμευμένο όχημα της 33χρονης, παρασύροντάς τη και προκαλώντας της θανατηφόρα τραύματα.
Αμέσως μετά ο άνδρας βγήκε από το όχημά του και τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από κατοίκους της περιοχής και άνδρες της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί σε κοντινή απόσταση.
Η Αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κάνοντας αυτοψία στο σημείο και συλλέγοντας μαρτυρίες.
Την ίδια ώρα, το neakriti.gr φέρνει στο φως βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης. Σε αυτό καταγράφεται το σταθμευμένο αυτοκίνητο της 36χρονης σε αρκετή απόσταση από εκείνο του Γάλλου. Λίγο πριν η γυναίκα κατέβει από το όχημά της, το αυτοκίνητο του 33χρονου κάνει όπισθεν. Όταν η 36χρονη ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου της για να κατέβει από αυτό, ο Γάλλος επιταχύνει, το ΙΧ του ξεκινά τρελή πορεία, πέφτει με σφοδρότητα πάνω στη γυναίκα και τη σκοτώνει.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η γυναίκα ήταν βουλγαρικής καταγωγής και τη μοιραία στιγμή επέστρεφε από αιμοκάθαρση. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο δράστης πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.