Κουκάκι: Εισβολή αστυνομικών στις καταλήψεις που ανακατέλαβαν οι αντιεξουσιαστές [video]

Η περιοχή γύρω από τα δύο κτίρια που ανακατέλαβαν οι αντιεξουσιαστές στην οδό Ματρόζου και στην Παναιτωλίου στο Κουκάκι θυμίζει εμπόλεμη ζώνη.

Αστυνομικοί έσπασαν τις πόρτες και εισέβαλαν με εντολή εισαγγελέα στα κτίρια για να τα εκκενώσουν ξανά.

Αστυνομικοί εισβάλουν για ακόμα μια φορά στα δύο κτίρια στο Κουκάκι που ανακατέλαβαν το απόγευμα του Σαββάτου οι αντιεξουσιαστές.

Άνδρες της ΕΚΑΜ σπάζουν τις εισόδους για να μπουν στα κτίρια καθώς σύμφωνα με την αστυνομία έχει δοθεί πράσινο φως από τον εισαγγελέα ενώ η όλη επιχείρηση παρακολουθείται από αέρος με τα δύο drones που διαθέτει η ΕΛΑΣ.

Οι λίγοι αντιεξουσιαστές που βρίσκονται μέσα στις δύο καταλήψεις άρχισαν να πετούν πέτρες, μπογιές, διάφορα άλλα αντικείμενα αλλά και συρτάρια κατά των αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου να τους εμποδίσουν να μπουν μέσα στα κτίρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάληψη της οδού Ματρόζου βρίσκονται τέσσερα άτομα και στην κατάληψη της οδού Παναιτωλίου βρίσκονται περίπου εφτά άτομα. Τα άτομα αυτά είναι κλεισμένα μέσα και αρνούνται τουλάχιστον μέχρι στιγμής να φύγουν.

Το χρονικό 

Το μεσημέρι του Σαββάτου αντιεξουσιαστές έκαναν ανακατάληψη των κτηρίων που είχαν εκκενωθεί μετά από αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή του Κουκακίου.

Πιο συγκεκριμένα ανακατάληψη πραγματοποιήθηκε στα κτήρια επί της οδού Ματρόζου 45 και Παναιτωλίου 21.Η ομάδα που πραγματοποίησε τις ανακαταλήψεις ανήρτησε κείμενό της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.  Η ομάδα που πραγματοποίησε τις ανακαταλήψεις ανήρτησε κείμενό και φωτογραφίες σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.