Κλειδώνετε παντού κέρδη- Ας βγάλουν και οι επόμενοι, δεν χάθηκε ο κόσμος…

AΓΟΡΑ ΤΑΣΗΣ έχουμε και πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα μας μη τυχόν και κάτι στραβώσει. Οπότε η έξοδος θα είναι κάτι παραπάνω από οδυνηρή για όσους είδαν φως και μπήκαν τελευταίοι. Και όχι μόνον γι αυτούς.

Απευθυνόμεθα μόνον στους φίλους αναγνώστες μας, δεν μας ενδιαφέρουν οι υπόλοιποι, πόσον μάλλον αυτοί που μας διαβάλλουν, συκοφαντούν κλπ κλπ στα διάφορα ιντερνετικά στέκια, κάτω από το πέπλο της ανωνυμίας τους. Τραβάνε ζόρι οι άνθρωποι. Σε αυτούς απαντάμε … Ναι είναι αλαζόνας ο μ/μ, ναι πομπάρει μετοχές ο μ/μ. Ευχαριστημένοι;

ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ- τόσα χρόνια αναγνώστες μας- ξέρετε πολύ καλά τι είναι ο μ/μ. Και αυτό μας φτάνει.

Ο μ/μ καλπάζει σε επισκεψιμότητα. Και σας ευχαριστούμε. Και με την νέα μορφή του – που θα την συνηθίσετε σιγά σιγά – δείχνει ότι ήρθε εδώ όχι απλά για να μείνει…

ΣΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑ ΜΑΣ τώρα:-

ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ και ανοίγεσθε, διατηρείτε ρευστότητα και κάθε φορά να την αυξομειώνετε ανάλογα με την έμπνευση σας, την οποία όμως μην την αφήνετε να καλπάζει. Να την χαλιναγωγείτε.

ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΑΣΗΣ μικρή σημασία έχουν τα Θεμελιώδη (που στο τέλος του λογαριασμού μόνον αυτά μας πληρώνουν).

  • Γι αυτό βλέπουμε τις τόσες υπερβολές που έχουν δημιουργηθεί στο ταμπλό. Και οι οποίες κάποια στιγμή (κανείς δεν ξέρει πότε) θα προκαλέσουν ζημιές. Και γι αυτό πρέπει να κινείσθε πλέον με περισσή εγκράτεια.

ΑΠΤΑ δείγματα ανάπτυξης δεν έχουμε δει ακόμη. Μόνον ιστορίες του ΘΑ και Σενάρια που βολεύουν τους συγγραφείς τους.

  • Κλειδώνετε παντού κέρδη. Ας βγάλουν και οι επόμενοι, δεν χάθηκε ο κόσμος, γιατί πάντα θα υπάρχουν ευκαιρίες.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΟΥΜΕ στη παρούσα αναφορά μας με νούμερα. Δεν θέλουμε να σας… τρομοκρατήσουμε, απλά σας γράφουμε ότι σε πολλές μετοχές η κατάσταση έχει ξεφύγει. ‘Εχει γίνει με μία λέξη, ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ.

Ο μ/μ

Print Friendly, PDF & Email